Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

octombrie 28, 2013

Cum scapi de depresia de toamna

Publicat pe 28 oct. 2013 at 5:30am

Se cunoaste faptul ca toamna este anotimpul in care apar starile de tristete prelungita si depresiile de sezon. Toamna poate avea aceste efecte negative asupra persoanelor sensibile, care isi reincarca bateriile in mijlocul naturii si pentru care o floare inseamna un zambet in plus.

Iata cateva ponturi pentru a scapa de depresia de sezon care te-a transformat intr-o persoana sedentara, lipsita de viata si entuziasm:

Psihologii spun ca ar fi bine sa inlocuiesti lumina alba de acasa cu cea galbena, cumpara o lampa in plus si, atunci cand ajungi acasa aprinde-le pe…

Reguli pe care le poti incalca atunci cand tii dieta

Publicat pe 28 oct. 2013 at 5:30am

In conditiile in care ai tinut pana acum vreo dieta, probabil ca stii regulile de baza:

pentru a slabi trebuie sa consumi cat mai putine calorii, fara carbohidrati, fara dulciuri, exercitii fizice cat mai multe si nu sari peste micul dejun.

Expertii in nutritie spun insa ca exista cateva reguli pe care le poti incalca cand tii dieta si sa nu te ingrasi. Yahoo Health iti propune 6 dintre ele.

6 reguli pe care le poti incalca atunci cand tii dieta si nu te vei ingrasa Trebuie sa faci exercitii fizice ca sa slabesti

Expertii mai spun…