Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

octombrie 24, 2013

Dieta cu struguri

Publicat pe 24 oct. 2013 at 12:15pm

Dieta cu struguri sau cum sa slabesti 4 kilograme in 6 zile consumand fructele care iti plac este una dintre vedetele toamnei.

Dieta cu struguri este recomandata deoarece strugurii sunt fructe ce contin antioxidanti, minerale si vitamine ce ajuta organismul tau sa aiba o sanatate de fier si sa si slabeasca eficient.

Iata, pe scurt, ce va prezentam in dieta cu struguri:

Dieta cu struguri – Cat slabesc? De ce sunt buni strugurii? Dieta cu struguri pentru sanatate si frumusete Contraindicatii Parerei despre dieta cu…

Dieta cu mere

Publicat pe 24 oct. 2013 at 12:00pm

Dieta cu mere reprezinta o dieta apreciata de nutritionisti datorita calitatilor indiscutabile ale acestui fruct. Marul este foarte bogat in vitamine si fibre si este considerat unul dintre cele mai sanatoase alimente de pe Pamant.

Iata ce puteti citi in dieta cu mere:

De ce sa alegi dieta cu mere de 5 zile? Dieta cu mere – Etape Pareri despre dieta cu mere

De ce sa alegi dieta cu mere de 5 zile?

Cum spuneam, marul este…

Migrenele si depresia – riscuri si legaturi

Publicat pe 24 oct. 2013 at 5:30am

Cei care sufera de migrene in mod constant sunt expusi unui risc mai mare de a suferi o depresie, in special daca sunt persoane mai tinere, sustin specialistii in domeniu.

Potrivit datelor unui studiu publicat in cursul acestei saptamani in revista de profil „Depression Research and Treatment„, migrenele pot avea ca urmare depresia.

Cercetarea a fost coordonata de dr. Esme Fuller-Thomson, de la Universitatea din Toronto, Canada.

Expertii au constatat ca barbatii care sufera de migrene se confrunta mai des cu depresia (8,4%), in comparatie cu cei care nu au migrene…