Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

octombrie 18, 2013

Dermatita seboreica video III

Publicat pe 18 oct. 2013 at 9:43am
Dermatita seboreica III

Dr. Alice Solomon, Clinica De Diagnostic Gral Medical, va ofera informatii despre complicatiile dermatitei seboreice si evaluarea pacientului.

Dermatita seboreica video II

Publicat pe 18 oct. 2013 at 9:41am
Dermatita seboreica II

Dr. Alice Solomon, Clinica De Diagnostic Gral Medical, va ofera informatii complete despre tratamentul dermatitei seboreice.

Dermatita seboreica video I

Publicat pe 18 oct. 2013 at 9:38am
Dermatita seboreica

Dr. Alice Solomon, Clinica De Diagnostic Gral Medical, va prezinta semnele clinice ce se manifesta in cazul dermatitei seboreice.

Obiceiurile care cresc riscul de a face cancer

Publicat pe 18 oct. 2013 at 5:00am

Se stie ca unele obiceiuri alimentare sau de alta natura pot fi periculoase pentru sanatatea ta, avand potentialul de a provoca o afectiune precum .

Carnea procesata

Cei care prefera sa manance bacon trebuie sa stie ca acesta prezinta pericolul de cancer. Specialisiti spun ca persoanele care consuma carne procesata au un risc cu 19% mai mare de a face cancer pancreatic.

De asemenea, carnea afumata contine un tip de fier care poate face rau celulelor intestinale si, in plus, are potentialul de a declansa cancerul la colon…