Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

octombrie 17, 2013

Ce nu stii despre greutatea ta?

Publicat pe 17 oct. 2013 at 12:15pm

Acumularea kilogramelor in plus este un proces mult mai complicat decat pare la prima vedere. Acesta proces nu tine numai de cantitatea de hrana consumata, ci si de alti factori pe care nu ii cunosti.

Expertii sustin ca un rol important in procesul de ingrasare il are accelerarea metabolismului.

Mituri despre greutate

Multi cred ca daca mananca hrana picanta isi accelereaza metabolismul. Acesta este doar un mit, insa trebuie sa stii ca metabolsimul este accelerat de o dieta echilibrata si sanatoasa, cu multe proteine.

Variatiile prea mari in dieta…

Este sanatoasa dieta cu supa de varza?

Publicat pe 17 oct. 2013 at 12:00pm

Aproape toti am auzit de dieta cu supa de varza si se spune ca mai mult de jumatate dintre femei au urmat-o cel putin o data.

Dieta cu supa de varza este la moda, dar cu toate acestea nu este nicidecum recomandata oricui.

Efectul acestui regim detoxifiant este indiscutabil insa, din cauza ca dieta cu supa de varza asigura o cantitate extrem de mica de proteine si carbohidrati, nu este pentru oricine.

Iata cateva dintre…

Ce insemna sa traiesti cu psoriazis?

Publicat pe 17 oct. 2013 at 9:32am
Psoriazisul

Psoriazisul este o boală cunoscută de secole, semnele tipice ale acestei afecţiuni au fost descoperite chiar şi se trupurile mumificate la începutul erei Creştine. Sute de ani Psoriazisul a fost confundat cu lepra, oamenii fiind alungaţi din comunitate şi izolaţi. Abia la începutul secolului XIX, Dr. Robert Willan, medic englez, a făcut prima descriere clinică a Psoriazisului. Astăzi Psoriazisul este cunoscut ca o afecţiune cutanată cronică, inflamatoare, autoimună, care în cazurile medio-severe uneori afectează inclusiv articulaţiile, declanşând Artrita Psoriazică.

Ultimele cercetari au arătat ca Psoriazisul are şi o componentă genetică, transmisă probabil…

Permalink  |  Tagged with: , , , ,

Cat timp pot supravietui fotomodelele doar cu sucuri?

Publicat pe 17 oct. 2013 at 5:00am

Se cunoaste faptul ca foarte multe modele tinere se infometeaza sau recurg la diete din ce in ce mai extreme pentru a putea sa faca fata rigorilor unui podium de moda cu rezonanta, de genul celor de la Paris, Milano sau New York.

Aceste demersuri au nascut vii controverse in mass-media din intreaga lume, o parte insemnata a jurnalistilor condamnand astfel de modele de infometare a tinerelor atrase de aceasta meserie.

Modelele de top, insa, sustin ca realizeaza deseori astfel de sacrificii greu de imaginat, pentru a putea arata…