Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

octombrie 12, 2013

Va asteptam si pe voi la ROMMEDICA 2014

Publicat pe 12 oct. 2013 at 1:47pm

Primavara anului 2014 inseamna la ROMEXPO organizarea ROMMEDICA – Targul International de medicina si farmacie. Avand loc la sfarsitul lunii martie,intre 26 si 29 martie, ROMMEDICA va reuni cele mai importante firme din domeniul medical, fiind un eveniment important pentru toti cei care activeaza in domeniu.

ROMMEDICA este, asadar, un excelent prilej de prezentare a noutatilor in domeniu, dar si de informare prin intermediul conferintelor, seminariilor si workshop-urilor ce au loc cu aceasta ocazie. Si de aceasta data, manifestarea se va bucura de o importanta prezenta internationala, facilitand dialogul intre…

Dieta cu pepene rosu

Publicat pe 12 oct. 2013 at 12:15pm

Dieta cu pepene rosu sau cum sa slabesti 7 kilograme in 15 zile este la un pas de tine. Parcurge materialul Dieta cu pepene rosu de mai jos si vei afla ce trebuie sa faci pentru a da jos 3 kilograme in primele 5 zile si pana la 7-8 kilograme in 2 saptamani.

Iata ce poti citi in dieta cu pepene rosu:

Dieta cu pepene rosu – Rezultate Etape in dieta cu pepene rosu Recomandari Pareri despre dieta cu pepene rosu

Dieta cu orez

Publicat pe 12 oct. 2013 at 12:00pm

Dieta cu orez este una dintre cele mai eficiente diete de slabit. In sprijinul acestei afirmatii vine si faptul ca orezul este alimentul principal din alimentatia japoneza, tara care inregistreaza cea mai scazuta rata a obezitatii din intreaga lume.

In anul 1939, in Statele Unite, mai precis in spitalul Durham, bolnavii care erau internati erau, in mod implicit, trecuti pe o alimentatie diferita de ceea ce se promova in alte locuri. Aceasta alimentatie sanatoasa era cunoscuta sub numele de The Rice Diet, in traducere Dieta cu orez.

Iata ce poti citi in dieta cu orez:

Dieta cu orez – Cat slabesc?

Ingrediente pentru o dieta de toamna perfecta

Publicat pe 12 oct. 2013 at 5:00am

Se cunoaste faptul ca toamna organismul tau cere mai multa grasime iar tu, in mod inconstient, ai tendinta de a-i oferi ceea ce isi doreste.

Vremea rece si bunatatile pregatite pentru iarna te imbie si mai mult la adoptarea unei diete neprietenoase cu silueta, de aceea trebuie sa fii realist(a) si sa-ti vezi interesul.

Daca vrei sa slabesti fara sa depui efort si fara sa te infometezi, atunci ar fi recomandat sa apelezi la o dieta de toamna bazata pe salate cu ingrediente sanatoase.

Dieta de toamna – Spanacul

Spanacul ar trebui sa fie un ingredient nelipsit din dieta ta de toamna, iar salatele cu spanac iti vor demonstra ca merita sa le…