Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

octombrie 10, 2013

Secretul prin care am slabit 28 kg

Publicat pe 10 oct. 2013 at 12:15pm

Sunt momente in care puterea psihicului este cea care face diferenta in incercarile noastre de a scapa de kilogramele in plus.

Este si cazul unei ziariste americane care le-a povestit jurnalistilor de la Fox News cum a reusit sa slabeasca.

Tory Johnson avea probleme cu kilogramele in plus si cauta o solutie care sa o ajute sa slabeasca. Dupa mai multe incercari, ea a reusit sa gaseasca solutia de care avea nevoie.

Ziarista marturiseste ca aceasta problema a fost pentru viata ei asemenea unei inchisori din care a dorit mereu sa evadeze.

Astfel, dietele pe care le…

Dieta cu apa

Publicat pe 10 oct. 2013 at 12:00pm

Dieta cu apa este o dieta simplu de pus in practica si da rezultate bune in majoritatea cazurilor.

Principiul acestei diete de slabit este faptul ca numarul de calorii pe care le introducem in organism trebuie sa fie cuprins intre niste limite ce variaza de la un sex la altul. In plus, consumul de apa este extrem de necesar pe parcursul acestei diete pentru ca rezultatele finale sa fie cele scontate.

Iata ce puteti citi in cadrul dietei cu apa:

Dieta cu apa – Principii si recomandari Dieta cu apa – Video Dieta cu apa -…

6 cauze ale infertilitatii la barbati

Publicat pe 10 oct. 2013 at 5:00am

Intr-o lume din ce in ce mai plina de substante chimice, gasite in diverse produse, de la cele alimentare pana la cele cosmetice si fertilitatea barbatilor este din ce in ce mai amenintata. Insa „ucigasii” spermatozoizilor sunt mult mai numerosi si au legatura chiar cu activitati de zi cu zi.

Anual apar noi descoperiri legate de cauzele care pot afecta fertilitatea barbatilor. Singura veste buna este ca, odata aflate, aceste cauze pot fi evitate usor. Iata, asadar, o lista a exterminatorilor spermatozoizilor si cum sa…