Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

octombrie 8, 2013

Care metoda este mai buna: detoxifierea sau dieta?

Publicat pe 08 oct. 2013 at 12:05pm

Daca vrei sa slabesti si pana acum dieta era cuvantul de ordine, trebuie sa stii ca, in opinia nutritionistilor, detoxifierea incepe sa castige teren, pe masura ce tot mai multe persoane incearca sa isi ingrijeasca sanatatea.

Se stie ca o silueta supla este echivalenta cu frumusetea, asa ca eliminarea tuturor chimicalelor daunatoare din corp ar fi echivalenta cu sanatatea mai buna a organismului.

Potrivit expertilor in nutritie, problema este ca, in fiecare zi organismul este expus la:

aditivii din alimente, metale grele, substante din medicamente, nicotina, formaldehida, pesticide, erbicide si alte chimicale care nu isi au locul in corpul…

Dieta Catalin Crisan

Publicat pe 08 oct. 2013 at 12:00pm

Dieta Catalin Crisan devine din ce in ce mai populara in randul persoanelor care vor sa slabeasca eficient si fara a-si pune sanatatea in pericol. Daca numarul de kilograme pe care vrei sa le dai jos este mic, atunci aceasta dieta nu este pentru tine. Dieta Catalin Crisan se adreseaza persoanelor care vor sa slabeasca mult, peste 15-20 de kilograme fara a se infometa.

Iata ce poti citi in aceasta dieta:

Dieta Catalin Crisan originala Dieta Catalin Crisan recomnadari Dieta Catalin Crisan etape Dieta Catalin Crisan pareri

Cat de sanatoasa este detoxifierea cu sucuri?

Publicat pe 08 oct. 2013 at 5:00am

Dupa o saptamana plina de excese alimentare sau dupa vreo petrecere in familie, cu multe fripturi si dulciuri, o cura de detoxifiere pare sa fie solutia perfecta pentru a-ti ajuta corpul sa ramana sanatos.

Firmele care vand sucuri speciale pentru detoxifiere spun ca acestea te ajuta:

sa slabesti, iti imbunatatesc starea generala fizica si mentala, iti fac pielea mai stralucitoare, ajuta digestia si, ce este cel mai important, inlatura toxinele din sistem.

Este important ca poti sa iti faci si tu sucuri din ce fructe si legume vrei cu un simplu aparat de stors.

Trebuie sa stii ca…