Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

octombrie 3, 2013

Dieta cu otet de mere

Publicat pe 03 oct. 2013 at 12:00pm

Otetul de mere are sute de utilizari, iar una dintre ele este ca te poate ajuta sa slabesti, fara prea mari eforturi, ca urmare a capacitatii otetului de mere de a topi grasimile. Daca il incluzi intr-o dieta, nu trebuie decat sa bei intre una si trei linguri cu otet de mere, inainte de fiecare masa.

Expertii recomanda sa debutezi cu o lingura, inaintea fiecarei mese si continua, treptat, pana ajungi la doza ideala, care inseamna trei linguri. Otetul trebuie administrat inainte de masa cu…

Top 4 alimente indicate pentru un mic dejun sanatos

Publicat pe 03 oct. 2013 at 5:00am

Se stie ca o zi perfecta poate debuta cu un mic dejun sanatos. Anumite ingrediente pe care le poti adauga hranei tale din fiecare dimineata te pot ajuta sa ai energie intreaga zi si sa iti solutionezi toate problemele pe care le ai in mod curent.

Sfaturile sunt oferite de Jackie Newgent, autoarea cartii „1.000 Low-Calorie Recipes” – „1.000 de retete cu putine calorii”.

Avantajele acestei metode sunt ca ingredientele respective se potrivesc cu alimentele pe care le consuma oamenii dimineata, putand fi adaugate peste ele.

Semintele de…