Slabeste minimum 15cm in doar 2 ore si mentine-le minimum 30 de zile. Afla cum!4 comentarii

Publicat in:
Etichete: argila marina, discount, impachetari cu argila, oferta, saloane, tratament corporal ucw, tratament ucw, tratament ucw forum, tratament ucw pareri, ucw

Universal Contour Wrap (UCW) este un tratament profesional ce iti permite o slabire rapida si sanatoasa ce poate dura cel putin 30 de zile.

Tratamentul Universal Contour Wrap, cunoscut si sub prescurtarea de UCW reprezinta, de fapt, o impachetare unica folosind argila marina. Cei ce au patentat acest tratament promit o scadere in greutate de minimum 15cm in 2 ore de tratament.

Tratament UCW

Tratament UCW

Ce inseamna Universal Contour Wrap (UCW)?

Tratamentul UCW presupune impachetarea ta cu 25-30 de badaje elastice imbibate in argila marina. Timp de o ora trebuie sa te relaxezi, solutia specifica tonifiind corpul si detoxifiind pielea si organismul. Procesul de detoxifiere la care este supus corpul tau se datoreaza mineralelor continute in solutia de argila marina, principalul efect fiind reducerea in greutate.

Pentru ca rezultatele sa fie vizibile, vei fi masurata in diferite parti ale corpului inainte si dupa tratamentul profesional UCW. Vei putea observa, astfel, pierderea in greutate si micsorarea numarului de centimetri per total organism sau pentru fiecare portiune a corpului in parte.

Dupa finalizarea tratamentului, solutia de argila marina va ramane impregnata in pielea ta pret de 3-4 zile, motiv pentru care scaderea in greutate va continua si ulterior tratamentului propriu-zis. Iti recomandam sa faci dusuri caldute, fara a folosi sapun decat pentru zonele intime, astfel incat solutia sa dea randament si in aceasta perioada.

Spre deosebire de tratamentele de slabit si de dietele sau suplimentele care au la baza eliminarea apei din organism, tratamentul UCW (Universal Contour Wrap) nu se bazeaza pe eliminarea apei.

In timpul si ulterior tratamentului, este recomandat consumul de lichide pentru eliminarea toxinelor.

Lichidele pe care le poti consuma pentru o eficienta maxima sunt apa minerala necarbogazificata si apa potabila de la robinet. Nu va recomandam sa consumati apa sau bauturi carbogazoase.

Beneficiile tratamentului UCW

Pe langa slabirea efectiva, tratamentul UCW este o solutie excelenta de detoxifiere a organismului tau. Mai mult, acest tratament minune iti aduce si alte plusuri. Iata care sunt acestea:

  • Procesul de exfoliere si curatare a pielii are un randament mai mare decat in cazul altor procedee;
  • Strangerea pielii lasate dupa slabiri bruste sau dupa nastere;
  • Tonifierea pielii si a organismului prin revitalizarea elastinei si compactarea tesutului adipos.

Tratamentul UCW – Indicatii si contraindicatii

Tratamentul Universal Contour Wrap sau tratamentul UCW poate fi urmat de catre orice persoana, cu cateva exceptii.

Nu este recomandat in cazul persoanelor gravide, suferinde de emfizem pulmonar sau tromboflebita, persoanelor care au fost supuse recent unor operatii sau celor care sunt alergice.

Daca nu faci parte din categoriile de mai sus, poti alege sa incerci tratamentul minune UCW chiar azi!

Vrei sa scapi de pielea in exces? Vrei sa estompezi vergeturile aparute in urma unei slabiri bruste sau in urma nasterii? Ai celulita si vrei sa nu mai fie atat de vizibila? Ai nevoie de un tratament de detoxifiere sau vrei, pur si simplu, sa accelerezi procesul de slabit sau dieta pe care o urmezi in acest moment?

Tratamentul UCW este solutia ideala pentru rezolvarea problemelor enumerate!

UCW – Ce nu ai voie?

Ulterior tratamentului UCW trebuie sa eviti, pe cat posibil, urmatoarele produse:

  • zahar si sare
  • alcool
  • bauturi carbogazoase
  • cafea
  • ceai
  • prajeli
  • mancaruri grase

Unde si cat costa?

Tratamentul profesional UCW este disponibil si in Romania, insa saloanele in cadrul carora puteti beneficia de el sunt destul de putine in acest moment.

Unul dintre aceste saloane pe care vi-l recomandam cu incredere este Beauty Lounge situat in zona Calea Mosilor: Str. Traian, nr. 248, sector 2, La intersectia Calea Mosilor vis-a-vis de magazinul Nike, Bucuresti.

Pretul pentru un tratament UCW este de aproximativ 50 de euro/sedinta, acesta fiind pretul practicat pe piata.

In salonul Beauty Lounge, pretul este de 170 lei/sedinta insa, in calitate de abonat corpul-uman.com, beneficiezi de 50% discount! Acest lucru inseamna ca in loc sa platesti 170 de lei/sedinta, poti urma un tratament UCW la pretul de doar 85 lei/sedinta.

Oferta este dedicata doar abonatilor corpul-uman.com, iar pentru a plati doar 85lei/sedinta trebuie ca, in momentul programarii, sa spui ca esti abonatul nostru.

Mai mult decat atat, benenficiati de GARANTIE!

Garantie pentru tratament UCW

Daca iti doresti un tratament profesional UCW si decizi ca aceasta este cea mai buna metoda pentru a da jos centimetri intr-un timp extrem de scurt, trebuie sa iti spunem ca salonul Beauty Lounge va ofera si GARANTIE.

Mai exact, iti promitem ca vei scadea cu 15cm dupa prima sedinta de tratament UCW. In caz contrar, sedinta este GRATUITA!

Iti doresti mai mult?
Cei 15cm se vor mentine minimum 10 zile dupa finalizarea tratamentului, putand ajunge si la 30 de zile, in functie de alimentatia ta. Garantia de 10 zile ulterioare tratamentului este valabila. Daca in cele 10 zile ulterioare unui tratament UCW, nu se mentine o scadere cu minimum 15cm fata de dimensiunile anterioare tratamentului, vei beneficia de o impachetare/sedinta GRATUITA.

Nu mai sta pe ganduri!
Fa-ti programarea acum la numerele de telefon: 0726.578.022 sau 021.210.40.58 si spune ca esti abonat corpul-uman.com pentru a beneficia de discountul de 50%!

Ai urmat deja un tratament UCW?
Impartaseste-ne si experienta traita. Spune si celorlalti membri ai comunitatii noastre care sunt rezultatele pe care le-ai avut si care este parerea ta in ceea ce priveste efectuarea unui tratament UCW (Universal Contour Wrap). Foloseste rubrica de comentarii de mai jos si impartaseste-ne din experienta traita.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Slabeste minimum 15cm in doar 2 ore si mentine-le minimum 30 de zile. Afla cum!

4 comentarii

  1. Bonta Adela Camelia

    Eu lucrez in domeniul tratamentelor corporale de 10 ani. As dori sa vad si eu minunea asta! Sigur este o gresala de redactare. Poate este vorba de 15mm. Vreau mai multe detalii si, de ce nu, sa colaboram. Imi plac minunile realizabile.

    • admin

      Va asiguram de faptul ca este vorba de 15cm, unele persoane putand sa dea jos, dupa prima sedinta, chiar si pana la 30cm (sau, altfel spus, un numar la haine), in functie de organism.

      Va sfatuim sa incercati acest tratament si sa ne impartasiti parerea personala ulterior testarii. Nu uitati, oferta este limitata!

  2. Mm

    e vorba de 1-2 cm in talie, 1-2 cm pe coapse, 1-2 cm pe gambe si tot asa…adunati, acesti cm se ajunge la 15…Nu e nicio minune….e modul in care se prezinta oferta!

    • Miha

      Atentie ca te masoara dupa ce ai fost strans cu chingi elastice timp de o ora!!!! E clar ca efectul este mare, dar daca ai astepta o ora dupa tratament….altfel s-ar prezenta situatia! Nu contest efectul sanatos al argilei.

Lasă un răspuns