Cum slabesti usor in lipsa unei diete0 Comments

Publicat in:
Etichete: cum slabesti fara diete, diete, miscare, slabire, slabire fara dieta, sport, stres

Slabire fara dieta – Persoanele care au probleme cu greutatea incearca de multe ori numeroase abordari, dar cu toate acestea nu reusesc sa slabeasca. In plus, ei se confrunta si cu unele afectiuni provocate de dietele urmate.

Cercetatorii spun ca oamenii ar trebui sa uite cuvantul „dieta”, caci o asemenea practica nu face decat sa le provoace complicatii in viata.

Slabire fara dieta

Slabire fara dieta

Potrivit unui articol aparut in revista „Journal of the American Medical Association„, nicio dieta nu este eficienta pentru pierderea kilogramelor in plus daca nu este dublata de anumite masuri.

Sherry Pagoto, de la Universitatea din Massachusetts, si Bradley Appelhans, de la Universitatea Rush (Chicago), sustin ca incercarile oamenilor de a alege intre diete trebuie sa se termine. Expertii sustin ca acestea nu difera prea mult intre ele si dau aceleasi rezultate.

Slabire fara dieta – Factori importanti

Modificarile aparute in stilul de viata al oamenilor duc la pierderea kilogramelor in plus, spun ei. In plus, stilul de viata are un impact direct asupra riscului de a face diabet si boli cardiovasculare.

Daca numarul de calorii este redus, alte sfaturi legate de alimentele care trebuie consumate nu mai sunt necesare. In plus, activitatea fizica are si ea un rol major in aceasta incercare.

Chiar daca greutatea se reduce, daca stilul de viata ramane acelasi, kilogramele pierdute vor reaparea.

Nutritionistii spun ca incercarea oamenilor de a slabi este impiedicata de anumiti factori. Printre ei se numara lipsa timpului care trebuie acordat gatirii unei hrane sanatoase si practicarii sportului. Stresul este un alt impediment, ceea ce duce la consumarea unor alimente nesanatoase.

In plus, oamenii mai au probleme si cand nu gasesc pe cineva alaturi de care sa faca sport, ei simtindu-se ciudat sa il practice singuri.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum slabesti usor in lipsa unei diete

Lasă un răspuns