Secrete pentru o viata sanatoasa0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimentatia, alimentatie, apa, ceai verde, ceaiul verde, mancare naturala, micul dejun, secrete viata sanatoasa, viata sanatoasa

Afla si tu secretele pentru o viata sanatoasa! Citeste acest articol si afla ce trebuie sa faci pentru a avea o sanatate de fier si a elimina riscul unor imbolnaviri.

Secrete viata sanatoasa

Secrete viata sanatoasa

Se cunoaste faptul ca obiceiurile tale zilnice sunt importante pentru a-ti regla metabolismul si a avea o viata sanatoasa.

Multi oameni au un metabolism prea lent, iar in majoritatea cazurilor ei dau vina pe zestrea genetica. Exista, insa, si metode care te ajuta sa iti accelerezi aceasta functie.

Secrete viata sanatoasa #1 – Micul dejun

Micul dejun este considerat a fi cea mai importanta masa a zilei. In fiecare dimineata, corpul are nevoie de hrana, caci au trecut multe ore de cand ai mancat ultima oara. Din acest motiv, micul dejun te incarca cu energie pentru intreaga zi, asa ca mare atentie la ce consumi in prima parte a zilei.

O viata sanatoasa inseamna o alimentatie buna si corecta!

Secrete viata sanatoasa #2 – Ceaiul

Ceaiul verde este si el important pentru un metabolism accelerat. Acest tip de ceai are si cofeina, ea putand sa iti stimuleze metabolismul cu pana la 16%. Aceasta stimuleaza sistemul nervos central, crescand bataile inimii.

In plus, ceaiul verde aduce si beneficii prin antioxidantii si flavonoidele continute, toate acestea luptand cu bolile si arzand grasimea.

Secrete viata sanatoasa #3 – Apa rece

Consumul de apa rece ca gheata este benefic si el pentru metabolismul. Acesta este accelerat, deoarece corpul foloseste energie mai multa pentru a incalzi apa consumata. In conditiile in care vei bea cateva pahare de apa rece ca gheata zilnic, vei arde calorii fara efort.

Secrete viata sanatoasa #4 – Mananca cat mai natural

De fiecare data cand mananci, ai grija sa alegi hrana naturala si proaspata si, daca este posibil, opteaza pentru mancarea organica.

Mancarea procesata contine chimicale care iti incetinesc metabolismul si iti dauneaza organismului tau.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Secrete pentru o viata sanatoasa

Lasă un răspuns