Retete de slabit periculoase0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimentatie, alimente, diete periculoase, periculoase, retete de slabit

Retete de slabit

Retete de slabit periculoase

Daca vrei o reteta de slabit, nu trebuie nici sa te stresezi, nici sa te obosesti cautand. Un singur click pe Internet si gasesti retete nenumarate, recomandate si de vedeta X ori folosita de persoana cu greutate Y.

De regula, nicio reteta de genul acesta, oferita la gramada, nu poarta girul vreunui medic nutritionist si nici nu pomeneste de consecinte, care, uneori, pot fi dramatice.

Daca privesti niste fotografii de grup din anii ’50-’60, n-ai sa vezi ca acum, cand obezitatea a devenit intr-adevar o problema mondiala, atatia oameni grasi.

In anii aceia, inca se manca natural, curat. Fructele, legumele, lactatele si carnea erau intotdeauna proaspete, negarnisite cu E-uri, fara chimicale, iar la scoala copiii aveau in ghiozdan un pachetel de acasa, o gustare proaspata.

Fara niciun fel de probleme atunci se bea apa de la chiuveta, nu ca azi, cand copiii mananca cipsuri si beau bauturi racoritoare. Tot atunci, lumea mergea foarte mult pe jos. Nu erau masini ca acum si autobuzele erau rare.

Astazi, suntem prea ocupati, ne preseaza timpul, iar daca miscarea depinde de noi, ceea ce mancam, din piata ori de la supermarket-uri, e greu de controlat ori de evitat.

Mancarea nu este sanatoasa, oricat ne-am inchpui noi ca nu este asa. Exista producatori care spun ca ei niciodata nu ar manca produsele pe care le vand cu eticheta pe ele, cum ca ar fi naturale, neatinse de chimicale.

Un profit enorm il au producatorii de medicamente, cei care incearca sa repare ceea ce strica, in organismul uman, producatorii agricoli. Aici se intalnesc interesele celor care se imbogatesc de pe urma consumatorilor.

In privinta retetelor de slabit, de la care asteptam minunile promise, ca sa slabim ori ca sa ne mentinem la o greutate optima, conforma cu varsta si inaltimea, ne trebuie, in primul rand, vointa. Vointa de a ne misca, vointa de a renunta la comoditate si sedentarism.

O dieta sanatoasa trebuie sa contina din toate alimentele cate putin acru, dulce, sarat si iute. Greselile cele mai mari se fac la retetele exclusiviste.

Toti vrem sa aratam bine, sa fim mai vioi si mai supli, dar, nu trebuie sa ne jucam cu sanatatea noastra si nici sa apelam, in disperare, la orice reteta de slabit, fara sa ne informam, fara sa cerem sfatul unui specialist. Riscurile sunt foarte mari si urmarile, cateodata, ireversibile.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Retete de slabit periculoase

Lasă un răspuns