Ce spun obiceiurile tale alimentare despre tine0 Comments

Publicat in:
Etichete: ce se spune despre, cum mananci, mananca, mancare, mod de a manca, obiceiuri alimentare, persoane

Obiceiurile alimentare te pot da de gol nu numai in privinta manierelor, ci si in ceea ce priveste trasaturile de personalitate. Asta spun expertii care au observat ca acestea pot oferi detalii mai putin placute despre tine.

Obiceiuri alimentare

Obiceiuri alimentare

Obieciuri alimentare – Mananci prea repede?

Daca iti place sa mananci prea repede, inseamna ca nu esti o persoana cu echilibru cand vine vorba despre prioritatile tale. In timp, poti sa devii o persoana mult prea competitiva.

Oamenii care mananca repede sunt destul de pretentiosi in privinta muncii lor si sunt cunoscuti pentru faptul ca isi termina sarcinile inainte de termenul limita.

Acestia sunt persoane atente si ii pun pe altii inaintea nevoilor lor, insa asta nu este un lucru bun pentru sanatatea lor.

Obieciuri alimentare – Mananci prea lent?

Daca stai cu orele la masa, asta inseamna ca iti place sa te bucuri de fiecare moment al vietii. De multe ori, din cauza faptului ca stau prea mult pana termina cina ii enerveaza pe altii.

Se spune ca oamenii care mananca lent se pun pe ei si nevoile lor inaintea altora.

Obieciuri alimentare – Te mulezi dupa ceilalti?

Daca te adaptezi ritmului in care cei din jur isi consuma pranzul, ai capacitatea de a te adapta oricaror situatii. Inseamna ca esti prietenos si iti poti face cu usurinta prieteni oriunde te-ai duce. In plus, poti sa anticipezi gandurile altora, iar asta te face popular in randul prietenilor tai.

Obieciuri alimentare – Combini alimentele din game diferite?

Expertii mai spun ca, daca esti o persoana care amesteca doua sau mai multe alimente din game diferite la o masa, inseamna ca nu te temi de a experimenta multe in viata.

Adori provocarile si iti place sa ai mai multe responsabilitati, iar in conditiile in care esti nevoit sa te concentrezi asupra unui singur lucru, asta poate deveni o problema pentru tine.

Obieciuri alimentare – Comanzi fara meniu?

Daca iesi in oras si iti comanzi de mancare fara sa te uiti in meniu, acest aspect spune despre tine ca nu esti deschis schimbarilor.

Pari o persoana rigida, care nu se schimba in functie de situatie si timp. Acest lucru nu iti creeaza o imagine buna daca iesi la masa cu seful.

Obieciuri alimentare – Analizezi meniul prea mult?

Sunt oameni care stau mult timp sa analizeze meniul, ca si cum ar fi un plan pentru o investitie. Daca te numeri printre acestia, inseamna ca esti un lider bun.

Daca ai zile in care consumi acelasi lucru, esti orientat catre detalii si capabil sa rezolvi o sarcina cu cea mai mica daruire si precizie. Cu toate acestea, poti ramane blocat intr-un anumit mod de gandire.

In cazul in care nu vrei sa imparti ceea ce ai si nu intrebi pe nimeni niciodata daca vrea sa guste, asta spune despre tine ca esti egoist sau lacom si te gandesti doar la tine.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Ce spun obiceiurile tale alimentare despre tine

Lasă un răspuns