Ce sa mananci daca te simti obosit(a)?0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimentatie, alimente oboseala, alimente pentru oboseala, oboseala, recomandari

Alimente oboseala

Alimente oboseala

Atunci cand te simti extenuata si nu stii ce sa faci, poti recurge la cateva alimente care iti vor oferi energie pentru a-ti duce la bun sfarsit activitatile. Exista si o serie de alimente care trebuie evitate.

Alimente oboseala – Gogosile cu glazura

Daca obisnuiesti sa consumi un asemenea desert, ar fi bine sa renunti la el. Nutritionistii spun ca aceste gogosi au mult zahar si te vor stoarce de energie, asa ca nu reprezinta deloc o solutie pentru corpul tau, scrie Fox News.

Alimente oboseala – Painea alba

Painea alba nu este recomandata celor ca se simt fara energie. Carbohidratii rafinati din ea actioneaza la fel ca dulciurile si nu intr-un mod pozitiv pentru sanatatea noastra.

Totusi, painea integrala are un efect pozitiv si este recomandata. Ea contine fibre, iar acestea sunt necesare pentru buna functionare a corpului.

Alimente oboseala – Iaurtul gras

Iaurtul „grecesc”, pe care il gasesti in raftul supermarketurilor este bun, pentru ca-ti furnizeaza multa energie. Proteinele, carbohidratii si grasimea sunt indicate in acest scop.

Alimente oboseala – Spanacul

Spanacul contine multa vitamina B, aceasta avand un efect pozitiv asupra metabolismului. In plus, antioxidantii fac din spanac o alegere inspirata intotdeauna.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Ce sa mananci daca te simti obosit(a)?

Lasă un răspuns