Daca esti fericit, atunci inseamna ca vei manca mai mult0 Comments

Publicat in:
Etichete: dieta, fericire, mancare, obezitate, studiu

Dieta si mancare

Dieta si mancare

Fericirea aduce cu sine si lucruri bune si chestiuni mai putin placute sau care ar putea sa scape de sub controlul tau.

Deseori se intampla ca atunci cand oamenii sunt scapati de griji sa nu mai tina cont de faptul ca trupul lor va lua proportii si nu isi iau masuri de prevedere in acest caz. Ei consuma foarte multe dulciuri sau alimente pline de calorii si apoi constata ca trebuie sa tina diete, deoarece corpul lor s-a deformat.

Un studiu recent in domeniu arata ca oamenii mananca prea mult atunci cand sunt fericiti. Tristetea aduce cu sine mai putine calorii.

Cercetatorii din Olanda au constatat ca voluntarii din cadrul studiului lor au consumat mai multe calorii atunci cand au privit un film amuzant, o comedie la televizor, spre deosebire de situatia in care au privit ceva trist, scrie Men’s Health.

In plus, persoanele stapanite de emotie atunci cand mananca au un aport aproape dublu de calorii la masa, sustin expertii.

Unele studii din trecut stabileau o legatura cauzala intre consumul excesiv de mancare si emotiile negative. Expertul Peggy Bongers, autoarea acestui studiu recent, spune ca cercetarea ei a dat rezultatele logice, in ciuda concluziilor anterioare.

Ea afirma ca atunci cand oamenii sarbatoresc, mancarea este mai mereu prezenta in jur. Aceasta asociere cunoscuta de multi ne face sa exageram adesea, asa ca pana la a deveni obez nu este decat un pas sau o chestiune de timp.

Peggy Bongers ne sfatuieste sa stabilim dinainte ceea ce vom consuma si cat vom consuma, atunci cand privim o emisiune amuzanta la televizor.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Daca esti fericit, atunci inseamna ca vei manca mai mult

Lasă un răspuns