Ce alimente NU trebuie sa mananci2 comentarii

Publicat in:
Etichete: alimente, arome, fibre, fructe, musli, orez, sanatos, zahar

Alimente pe care nu trebuie sa le mananci

Alimente pe care nu trebuie sa le mananci

Alimente pe care NU trebuie sa le mananci – Oamenii fac adesea exact ceea ce li se spune sa nu faca. Si in cazul mancarii, acest lucru este adevarat, restrictiile alimentare fiind adesea incalcate. Cu toate acestea, exista numeroase alimente care trebuie evitate cu orice pret, deoarece ele ne influenteaza sanatatea in mod negativ.

Este vorba despre produse care sunt adesea recomandate ca fiind sanatoase, insa ascund ingrediente care trebuie evitate.

Alimente de evitat – Prajituri din orez

Nutritionistii spun ca orezul preparat ca prajituri sau mici gustari dulci nu este indicat din cauza indexului sau glicemic ridicat. Din aceasta cauza, glicemia creste destul de mult, la fel intamplandu-se si cu hormonul numit insulina.

Totul se traduce prin acumularea unei cantitati de grasime in corp.

Nu trebuie sa consumi apa aromata

O singura sticla de apa aromata (pe care o puteti gasi, spre exemplu, in magazinele cu articole sportive) poate contine echivalentul a cinci lingurite de zahar. Trebuie sa stiti ca apa nu ar trebui sa aiba in ea alte adaosuri, iar proteinele ar fi bine sa ti le iei din cereale, fructe si legume.

Evitati iaurtul inghetat

Iaurtul inghetat nu este chiar sanatos pentru corpul nostru. El poate contine la fel de mult zahar precum o inghetata, in special atunci cand are adaugat un anumit sirop, alune sau alte ingrediente care il fac mai atractiv.

Baton de musli

Intre musli neprocesate, in stare naturala si cele transformate in batoane este o mare diferenta. Batoanele de musli pot contine in ele miere, zahar, fructe uscate si alte ingrediente periculoase pentru sanatatea ta.

Ele pot avea in continut nu mai putin de 3-4 lingurite de zahar, ceea ce ar putea dauna corpului uman.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Ce alimente NU trebuie sa mananci

2 comentarii

  1. Leo Taxil

    Citeva observatii:
    1) Nu am auzit despre „prajituri de orez”
    2) Ce este aceea „apa aromata”? Suc, probabil…
    3) N-am auzit pe nimeni sa manance iaurt inghetat!
    4) Nu stiam ca mierea si fructele uscate sint periculoase!
    Autorule, aceasta este o pagina de stiinta.

  2. medic

    10 alimente pe care nu trebuie sa le mananci… daca esti diabetique… poate… pentru ca sigur nu patim nimic daca mancam o budinca de orez sau bem un sirop natural de fructe, inghetata de iaurt care e foarte buna si usoara…

Lasă un răspuns