Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

august 28, 2013

Cea mai simpla solutie care iti protejeaza inima

Publicat pe 28 aug. 2013 at 6:00am

Afectiunile inimii afecteaza foarte multi oameni din intreaga lume. Tineri sau varstnici, femei si copii, barbati au nevoie de ingrijiri medicale ca urmare a unor probleme cardiace.

Si totusi, medicii au descoperit noi si noi metode de a proteja acest organ vital al corpului uman si de a ii ajuta pe toti cei care au astfel de probleme.

Astfel, toti cei care conduc mult si raman blocati in trafic au la indemana o solutie simpla pentru a-si proteja sanatatea inimii.

Aerul conditionat are un efect benefic asupra ei, arata un studiu recent.

Conform unei cercetari realizate in…

Dieta pentru o silueta perfecta

Publicat pe 28 aug. 2013 at 5:00am

De cele mai multe ori, incerci sa slabesti si sa te abtii de la mancaruri precum painea, prajiturile, ciocolata sau chipsurile, insa eforturile sunt zadarnice. Atunci cand metabolismul iti joaca feste, este timpul sa treci la o dieta potrivita.

Nutritionistii spun ca majoritatea kilogramelor in plus se depun pe talie, iar mare parte din timp esti irascibil, obosit si nu te poti concentra.

Expertii mai spun ca aceste probleme sunt legate de tipul de matebolism: mai precis, metabolismul B, specific persoanelor care intampina dificultati in procesarea alimentelor bogate in carbohidrati.

Metabolism B

Potrivit studiilor efectuate recent, se…