Regimuri de slabire – Care sunt beneficiile unui regim de slabire ce contine carne de pui0 Comments

Publicat in:
Etichete: carne de pui, dieta, regim, regimuri de slabire, regimuri de slabit, salbit, vitamine

Regimuri de slabire

Regimuri de slabire

O dieta prin care tii neaparat sa slabesti presupune multe eforturi si o vointa care sa le sustina, insa trebuie sa stii foarte bine ce alegi in materie de regimuri de slabire. Daca te orientezi catre un regim, trebuie sa te informezi despre tot ceea ce presupune acesta, care sunt riscurile sau neajunsurile, care sunt beneficiile, si sa alegi sanatos.

Regimuri de slabire cu pierdere de greutate treptata

Nutritionistii nu recomanda o diminuare a greutatii in mod rapid, deoarece cand revii la vechile obiceiuri alimentare, kilogramele se pun imediat inapoi. O exceptie este dieta Neera. Clic aici pentru a afla mai multe detalii despre dieta Neera!

Astfel, vei constata ca acestea pot fi chiar mai multe decat initial. Acestia recomanda un regim echilibrat, care sa iti asigure energia pentru intreaga zi, astfel incat organismul tau sa functioneze asa cum trebuie.

Carnea in regimuri de slabire

Carnea este recomandata in regimurile de slabire datorita proceselor metabolice implicate ce presupun consumul de calorii, absorbtia si digestia proteinelor crescand cu 25% cheltuielile energetice. Vitaminele si substantele nutritive din carnea de pui sunt foarte bune pentru organism, datorita proprietatilor importante detinute de acestea.

Regimuri de slabire si carnea de pui

Carnea de pui contine vitamine din complexul B, importante pentru o buna functionare a organismului, avand un rol important si in preventia cancerului. Acestea ajuta metabolismul, dezvoltarea celulelor si functionarea sistemului imunitar.

Acest tip de carne contine niacina sau vitamina B3, cu rol in metabolism, vitamina B6, recomandata pentru sistemul imunitar si mentinerea nivelului de zahar din sange, biotina sau vitamina B7, care ajuta la cresterea celulara, si vitamina B12, benefica pentru celulele nervoase si celulele rosii din sange.

In plus, carnea de pui contine fier, zinc si seleniu, care asigura desfasurarea normala a metabolismului.

O astfel de carne reprezinta o sursa importanta de fosfor, un mineral esential pentru organism care mentine sanatatea dintilor, a oaselor si da voie unei functionari sanatoase a rinichilor, ficatului si a sistemului nervos central.

Potrivit nutritionistilor, carnea de pui contine proteine de inalta calitate, care contin cei opt aminoacizi esentiali. Ea are un nivel scazut de grasime. Puiul fara pielita contine aproximativ 5% grasime, de aceea este recomandata in regimurile de slabit. Grasimea continuta de carnea de pui este nesaturata, ceea ce inseamna ca are un rol esential in protectia impotriva bolilor de inima.

Carnea de pui este adesea recomandata de doctori si de nutritionisti ca o alternativa la carnea rosie, care contine mai multa grasime.

Expertii spun ca atunci cand gatesti carnea de pui, este bine sa inlaturi pielita, pentru ca astfel ii reduci valoarea sa calorica. Numarul de calorii pentru 100 grame de carne de pui fara piele este 140. Acesta este un argument important pentru alegerea carnii de pui intr-un regim de slabit.

Nu trebuie sa uiti insa ca modalitatea de pregatire a carnii de pui este esentiala intr-un regim de slabit, asa ca orienteaza-te mereu catre gratare, carne fiarta sau inabusita. Renunta la carnea prajita, aceasta nu-ti va aduce decat multe calorii si va ingreuna si procesul de digestie.

Trebuie sa stiti ca veti avea succes cu regimul urmat, in functie si de felul de gatire al alimentelor. Este important sa variem regimul si sa stim cum combinam alimentele. Evitati combinatia de carne si cartofi la aceeasi masa. Aceasta combinatie aduce in corp multe calorii, iar carnea are nevoie de mai multe ore pentru a fi digerata, in timp ce carbohidratii din cartofi se digera in cateva ore.

Cea mai buna garnitura pentru aceasta carne este reprezentata insa de legume, fierte sau crude. Alegand dintre retete, poti face, de exemplu, ostropel de pui cu rosii, apa si usturoi sau o supa de pui consistenta, insa dietetica.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Regimuri de slabire – Care sunt beneficiile unui regim de slabire ce contine carne de pui

Lasă un răspuns