Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

iunie 20, 2013

Tulburari de anxietate – atacul de panica

Publicat pe 20 iun. 2013 at 9:40am
DIFERITELE TRATAMEMTE

Tratamentul tulburărilor de anxietate urmăreşte obtinerea unei vindecări rapide, pentru a evita o agravare a bolii şi complicaţii precum depresia sau alcoolismul.

Este de dorit o luare sub obser­vaţie rapidă a bolii. Atunci când tulburările de anxietate se dez­voltă timp de mai mulţi ani, vindecarea este încă posibilă, dar bolnavul trebuie să accepte să urmeze un tratament prelungit. Tratamentul, care asociază cel mai adesea medicamente şi psi­hoterapie, variază în funcţie de tulburarea de anxietate pe care o prezintă bolnavul.

ATACUL DE PANICĂ

Această tulburare a fost recunoscută şi izolată de alte dereglări anxioase, din cauza sensibilităţii sale deose­bite la anumite medicamente (antidepresivele). Tratamentul ei este înainte de toate medical şi poate…

Sindromul ovarelor polichistice si obezitatea

Publicat pe 20 iun. 2013 at 7:00am

Sindromul ovarelor polichistice afecteaza din ce in ce mai multe reprezentate ale sexului frumos. Urmarile acestei afectiuni pot fi grave, in cazul in care perioada in care organismul este netratat este foarte mare. Parcurgeti acest articol si veti afla ce este sindromul ovarelor polichistice, care sunt cauzele cel mai frecvent intalnite, cum va dati seama ca este posibil sa suferiti de aceasta afectiune si, mai ales, care este tratamentul pentru acest sindrom.

Ce este sindromul ovarelor polichistice? Cauzele sindromului ovarelor polichistice