Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

iunie 18, 2013

Angina – Simptome si Tratament

Publicat pe 18 iun. 2013 at 12:17pm
SIMPTOME

Examinarea directă a gâtului copilului arată că amigdalele sunt roşii (este cazul anginei roşii, numită „eritematoasă”) sau acoperite cu puncte albe (este cazul anginei albe, nu­mită „pultacee”, în care amigdalele sunt acoperite de un strat unsuros albicios sau gri-gălbui, uşor de curăţat).

Fie că sunt virale sau bacte­riene, aproape 90% din angi­nele copiilor arată astfel. Prezenţa de membrane albu­rii şi mărirea apreciabilă a volumului amigdalelor pot fi simptome grave; în aceste si­tuaţii, trebuie să-l duceţi ime­diat pe copil la medic. In schimb, o umflare a ganglio­nilor gâtului este normală, oricare ar fi tipul de angină. Copilul simte întotdeauna o durere când mestecă şi când înghite alimentele. Are ade­seori febră şi…

De ce sa slabesc?

Publicat pe 18 iun. 2013 at 7:00am

Ati auzit, probabil, o multime de lucruri despre efectele bad ale obezitatii. Cele mai frecvente boli sunt in stransa legatura cu excesul de greutate:

boli cardio-vasculare accidente vasculare cerebrale diabetul zaharat de tip II chiar si cancerul.

Obezitatea este la un nivel extrem de ridicat la nivel mondial datorita slabei acumulari de nutrienti din alimentele consumate. Astfel, simtim nevoia sa mancam mai mult pentru a acoperi lipsa aceasta din organism, facand corpul sa asimileze grasimi si toxine.  Toxinele sunt acumulate, in mare parte, fara voia noastra datorita poluarii si sunt depozitate in organism.  Dieta Neera este un regim de slabit eficient care…