Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

iunie 13, 2013

Dieta Neera

Publicat pe 13 iun. 2013 at 11:42am

Dieta Neera sau, altfel spus, Madal Bal Neera devine din ce in ce mai cunoscuta in randurile femeilor, insa o buna parte dintre cei care au incercat-o sunt reprezentanti ai sexului puternic. Inainte de a intra in detalii, trebuie sa va spunem faptul ca dieta Neera nu este neaparat o cura de slabire.

Dieta Neera are la baza un principiu foarte simplu: detoxifierea organismului. Kilogramele date jos sunt o consecinta a purificarii organismului, a eliminarii grasimilor in exces si a reziduurilor. Dupa o cura cu dieta Neera, aveti numai de castigat. Pe langa forma corpului, veti…

Salatele de vara, nelipsite din dieta voastra

Publicat pe 13 iun. 2013 at 8:00am

Anotimpul cald a sosit, iar fructele si legumele ar trebui sa constituie baza alimentatiei sanatoase. Vara fara salata nu se poate, asa ca idei de combinatii gustoase si sanatose intre fructe, legume, verdeturi si alte ingrediente sunt binevenite.

Ce parere aveti despre doua salate de vara: salata de spanac cu capsune si portocale si salata asiatica de pui cu pepene galben?

Salate de vara: Salata de spanac cu capsure si portocale

Specialistii in arta culinara recomanda salata de spanac cu capsuni si portocale, apreciind ca aceasta reprezinta un adevarat deliciu pentru orice masa.

Printre ingredientele pe care le puteti folosi pentru o portie se afla:

o lingurita de otet de vin, doua lingurite de ulei…

Strabism – Diagnostic si Tratament

Publicat pe 13 iun. 2013 at 7:23am
TESTUL LANCASTER

Este un examen menit să stu­dieze funcţionarea celor şase muşchi oculomotori. Pacientul este aşezat în faţa unui ecran împărţit în pătrate, purtând o pereche de ochelari cu len­tila dreaptă de culoare roşie şi cu lentila stângă de culoare verde.

Examinatorul ţine o lanternă care produce o linie luminoasă roşie şi îi dă pacien­tului o lanternă cu lumină verde. Apoi proiectează fasci­culul luminos roşu în diferite poziţii pe ecran; pacientul trebuie să suprapună raza luminoasă verde a lanternei sale cu lumina roşie proiectată. Medicul repetă apoi exa­menul, inversând lanternele, în caz de paralizie a muş­chilor oculomotori, traseele obţinute pentru fiecare…