Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

iunie 10, 2013

Copilul – Supravegherea medicala

Publicat pe 10 iun. 2013 at 12:34pm

Copilul trebuie să fie urmărit cu regularitate de un medic pentru a-i supraveghea evoluţia şi a-i depista eventuale probleme.

Alegerea medicului este importantă. Relaţia pe care o stabileşte cu el trebuie să fie întemeiată pe încredere; ast­fel veţi putea să-i puneţi mai uşor toate întrebările care vă frământă.

CUM SĂ VĂ URMĂRIŢI COPILUL?

Supravegherea personalizată permite stabilirea unei relaţii de încredere cu medicul şi asigurarea unei urmăriri re­gulate a evoluţiei copilului. Ritmul consultaţiilor. Con­sultaţi pediatrul în primele 15 zile după întoarcerea acasă, apoi o dată pe lună timp de 6 luni, pentru a eva­lua creşterea copilului. După aceea este suficientă câte o vizită o dată la 3 luni, până la vârsta de…

6 alimente nesanatoase pe care sa nu le mananci niciodata

Publicat pe 10 iun. 2013 at 9:02am

Pentru a fi sanatosi, incercam fiecare dintre noi sa mancam alimente cat mai sigure si sa alegem ce este mai bun din ceea ce gasim pe piata sau la supermarket prin evitarea unor alimente  nesanatoase.

Este necesar sa stiti sa alegeti cele mai sanatoase alimente dintre cele care va sunt oferite de magazine. Iata care sunt 6 alimente pe care sa nu le mananci niciodata.

Alimente nesanatoase – Rosiile in cutii de metal

Expertii au stabilit ca legume precum rosiile sunt excelente pentru sanatate, acestea fiind cea mai buna sursa de licopen. Ei sustin ca rosiile conservate sunt chiar si mai sanatoase decat rosiile crude, pentru ca licopenul este activat prin…