Cele mai Eficiente si Sanatoase Metode prin care Puteti Slabi0 Comments

Publicat in:


Cum slabesc sanatos? Surplusul de kilograme nu este doar o problema estetica ci si una foarte importanta pentru sanatate. Kilogramele in plus pot favoriza destul de multe probleme medicale. Numarul de kilograme nu depinde doar de mancarea consumata ci si de alti factori, precum:

  • intensitatea metabolismului (viteza arderilor),
  • digestia,
  • tranzitul intestinal,
  • cat de mult transpiram,
  • cantitatea de miscare pe care o facem,
  • varsta.
Cum slabesc sanatos

Cum slabesc sanatos

Metabolismul nu functioneaza la fel pentru toti. Metoda prin care va puteti accelera metabolismul este efortul fizic, iar principalul dusman al acestuia o reprezinta curele de slabire. Cu cat inaintati in varsta, arderile se vor produce din ce in ce mai rar.

Este usor sa slabiti, se intampla repede, nu este nevoie sa renuntati la nimic din ceea ce va place sunt doar iluzii care se hranesc cu ajutorul:

  • cremelor de slabit care printr-o singura aplicare fac sa dispara centimetri consistenti,
  • aparate sofisticate care topesc grasimile si
  • medicamente miraculoase.

Metode utile prin care puteti slabi sanatos

  1. Alimentatia trebuie diversificata, iar pentru ca organismul dvs. sa fie plin de vitamine trebuie sa consumati, in fiecare zi, fructe si legume. Cantitatea de fructe si legume consumate trebuie sa fie in cantitati reduse pentru ca si acestea ingrasa. Fiecare masa trebuie sa fie bogata in lipide, glucide si proteine.
  2. Renuntati la produsele bogate in calorii si la fast-fooduri. Veti observa ca veti fi mult mai in forma datorita meselor sanatoase.
  3. Beti cat mai multe lichide! In fiecare dimineata, pe stomacul gol, un pahar de apa va face minuni pentru silueta dvs. Ceaiul verde va accelera arderea grasimilor si, astfel, veti capata silueta mult dorita intr-un timp mult mai scurt.

Efectul pe care il au toate metodele de mai sus este foarte redus, aproape nesemnificativ, daca nu faceti efort fizic. Pentru ca rezultatele sa fie cat mai rapide si eficiente, combinati regimul alimentar cu exercitiile fizice. Indicat este sa faceti efort fizic cel putin 40 de minute in fiecare zi, indiferent ca mergeti la sala sau va antrenati acasa.

Adjuvant pretios in regimul de slabire il reprezinta fizioterapia si kinetoterapia, menite sa influenteze metabolismul si arderea grasimilor. Un alt aliat al procesului de slabire il reprezinta masajul.

Traim intr-o lume in care ambalajul conteaza nedrept de mult. Dar asta nu inseamna ca nu puteti fi fericit, implinit sau de succes daca ambalajul dvs. arata urat sau este supradimensionat. Cu efort, disciplina si vointa veti reusi sa va „procurati” singur un ambalaj care sa va faca viata mai usoara si mai placuta.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cele mai Eficiente si Sanatoase Metode prin care Puteti Slabi

Lasă un răspuns