Slabeste sanatos!0 Comments

Publicat in:
Etichete: ceaiuri, cum sa slabesti sanatos, exercitii de slabit, gimnastica, pastile pentru slabit, reteta de slabit, sanatate, slabeste sanatos

Daca iti place sa mananci orice, la orice ora, in fata televizorului, la serviciu sau in oras, chiar daca uneori nu iti este foame, este vorba clar de un comportament alimentar necorespunzator. Nu este nevoie sa urmezi un regim alimentar strict pentru ca dupa cateva luni sigur te vei intreba: “Ce e in neregula cu mine?”, “De ce nu pot slabi daca urmez un regim alimentar corespunzator?”, “De ce oare m-am ingrasat la loc?”. Sfatul nostru este sa mananci regulat doar atunci cand iti este foame, fara a mai gusta intre mese.

Painea, dulciurile, orezul, pastele fainoase si snacks-urile trebuie sa devina o amintire. Pune accent pe sport, exercitii fizice, bea cel putin 2 litri de apa plata pe zi, plimba-te cu prietenii in parc cu bicicleta, cu rolele, du-te la patinoar, urca patru-cinci etaje (nu astepta sa vina liftul), coboara o statie mai devreme din autobuz, fa miscare. Daca ai timp liber, opteaza pentru un concediu la munte unde poti pierde in greutate mult mai usor daca vei face drumetii si excursii in aer liber sau sporturi de iarna. La inceput va fi mai greu,  dar odata ce te obisnuiesti cu un regim alimentar si un mod de viata corespunzator, nu vei mai avea nicio problema.

Conteaza foarte mult si ceea ce gandesti, sa iti doresti cu adevarat sa vrei sa slabesti, sa fii determinat/a, sa ai ambitie. Daca vrei sa slabesti, primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa analizezi situatia, sa vezi daca intr-adevar ai nevoie sa slabesti sau este doar un capriciu. Multe persoane sunt obsedate de ideea de a slabi si de kilogramele in plus. Ca sa poti slabi eficient pe termen lung ai nevoie de incurajare si sustinere, de sprijin. Sa ai incredere in tine ca vei reusi.

Exercitiile fizice sunt o parte importanta din orice program sanatos de slabit. Exercitiul fizic te ajuta arzi excesul de calorii si grasimi si sa-ti tonifiezi muschii. Cand incerci sa slabesti este indicat sa faci zilnic exercitii fizice.

Iti prezint un program obisnuit de zi cu zi. Poate iti va fi de folos. NU iti voi da un meniu strict pe care sa-l urmezi si nici cateva sute de grame din fiecare aliment. Retelele “minune”, pastilele pentru slabit sau ceaiurile din plante naturale vor avea, probabil, si efecte secundare.

Iata cum procedez eu:

la micul dejun consum fructe, cereale integrale, lactate sau ceai neindulcit;

la masa de pranz – o friptura la gratar cu garnitura de legume, pui, curcan sau salata de cruditati, iar ca desert batoane din cereale, suc natural.

– seara, evit cartofii prajiti, inlocuindu-i cu cei copti. Servesc o supa de legume sau de pui.

Din nefericire, este mai bine sa te anunt ca nu ai voie sa consumi alcool, nici condimente.

Cand am timp mai mult (de obicei, in weekend) fac exercitii de aerobic acasa cu ajutorul unor DVD-uri, sau , de ce nu, daca tu ai mai mult timp liber, te poti duce in saloane specializate unde sa efectueaza masaj, impachetari, electrostimulare.

Mult succes!

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Slabeste sanatos!

Lasă un răspuns