Presopunctura – Cum va poate ajuta?0 Comments

Publicat in:
Etichete: circulatia sangelui, circulatie, concentrare, destindere, ochi, presopunctura, puncte, stres, vaz

Presopunctura

Presopunctura

Presopunctura – Vreti sa va tratati rapid si eficace de durerea usoara si medie de cap, faciala, dentara, de ceafa si umeri?

Folositi presopunctura la momentul respectiv, asezati degetul mare sau aratator pe punctele indicate si apasati timp de 20 secunde, respirati adanc si cu calm.

Cum ne intindem muschii de la ceafa prin presopunctura

Punctul pentru destinderea cefei se afla chiar sub mijlocul barbiei. Apasarea acestui punct destinde muschii de la ceafa.

Presopunctura – Inlaturarea starii de stres

Punctul care trebuie apasat este in mijlocul portiunii dintre partea inferioara a nasului si buza superioara. Daca avem nervii incordati, suntem stresati, nu reusim sa infranam gandurile sumbre, in acest punct trebuie facuta presopunctura.

Presopunctura punct mana stanga

Presopunctura punct mana stanga

Presopunctura – Destindere generala

Ne asezam pe un scaun si ne punem palmele cu degetele rasfirate pe ambii genunchi. Punctele cautate se afla sub degetele inelare. Apasand in acele puncte, se reface si se amelioreaza circulatia energiei. Metoda este foarte eficienta cand ne enervam, ne suparam sau ne emotionam brusc.

Odihnirea ochilor prin presopunctura

Cele doua puncte care rezolva aceasta problema se afla la capetele interioare ala sprancenelor. Se apasa concomitent cele doua puncte, de preferat cu degetele mari. Acest exercitiu calmeaza pleoapele obosite, care se zbat, oihneste ochii, mai ales la persoanele care lucreaza mult in fata calculatorului.

Reglarea, prin presopunctura, a circulatiei sangelui

Punctul corespunzator se affla chiar in mijlocul palmelor. Trasam o linie imaginara de la radacina degetului mijlociu pana in mijlocul palmei. Presopunctura acestor locuri inlatura senzatia de apasare de la piept, nervozitatea si pproasta dispozitie si regleaza circulatia sangelui in tot corpul.

Limpezirea gandurilor

Punctul corespunzator se gaseste la un deget deasupra osului incheieturii mainii, in partea interioara a bratului. Apasarea acestui punct duce la limpezirea gandurilor, la restabilirea echilibrului sufletesc, la revenirea bunei dispozitii.

Presopunctura piciorul drept

Presopunctura piciorul drept

Destinderea umerilor

Punctul pentru asa ceva se afla in partea exterioara a degetului mic. Apasarea respectivului punct destinde muschii umerilor, inlatura durerile din umeri si din brate, destinde ceafa, echilibreaza spiritul.

Imbunatatirea concentrarii

Punctul corespunzator se afla in talpa, in mijlocul degetului mare de  la picior. Apasarea acestui punct determina concentrarea atentiei asupra treburilor pe care le avem de facut.

Sa ne invioram!

Si acest punct se afla in talpa, imediat sub varful piciorului. Apasarea acestui punct reduce sau chiar inlatura senzatia de oboseala, de sfarseala, alunga supararea.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Presopunctura – Cum va poate ajuta?

Lasă un răspuns