6 sfaturi practice pentru atenuarea ridurilor0 Comments

Publicat in:


Iata cateva sfaturi practice pentru atenuarea ridurilor. Parcurgeti randurile urmatoare si veti avea un ten mai catifelat, mai luminos si mai neted. Si totul in doar 6 pasi.

Atenuarea ridurilor

Atenuarea ridurilor

Ridurile inestetice iti dau batai de cap? Te-ai saturat sa folosesti produse pentru estomparea lor, produse care nu au rezultatele scontate? Este foarte simplu sa urmezi sfaturile noastre si sa devii, din nou, increzatoare in tine.

Iata ce este de facut…

6 sfaturi pentru a scapa de riduri

  1. O banana pasata si amestecata cu sucul unei jumatati de lamaie se aplica pe fata si se lasa astfel o jumatate de ora, dupa care se cladeste cu apa calduta.
  2. Un sfert de kg de cirese zdrobite si aplicate pe fata si gat timp de o jumatate de ora
  3. Se lasa la macerat, timp de o saptamana, 50 gr de coaja de gutui (de la 2 gutui) intr-un sfert de litru de tuica de casa de 45 grade. Se foloseste pentru demachere finala, in locul lotiunii tonice.
  4. Portocalele tonifica pielea, prevenind formarea ridurilor. Sunt indicate pentru tenul uscat si deshidratat. Din 2 linguri de suc de portocale amestecat cu 300 gr apa de roze se obtine o lotiune tonica.
  5. Din sucul unei portocale amestecat cu o lingurita de lanolina topita la baia de aburi se obtine o masca excelenta pentru tenul Dvs.
  6. Banana este tonic si emolient pentru taoate tipurile de ten. Se foloseste sub forma de masca, amestecata cu o lingurita de miere de albine si 20 picaturi de suc de lamaie.
Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

6 sfaturi practice pentru atenuarea ridurilor

Lasă un răspuns