Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

ianuarie 2, 2013

Alimentatia in Gastrita

Publicat pe 02 ian. 2013 at 10:40pm
Alimentatia in Gastrita

Vizualizati acest scurt video si veti afla ce trebuie si, mai ales, ce nu trebuie sa consumati in cazul in care suferiti de gastrita. Gastrita este o afectare (o inflamatie) a mucoasei gastrice, motiv pentru care interactiunea cu alimentele poate produce unele semne particulare…

Menopauza

Publicat pe 02 ian. 2013 at 10:20pm
VARSTA MENOPAUZEI

Menopauza survine în general între 45 şi 55 de ani, cel mai frecvent la 52 de ani. Acest fenomen poate fi condiţionat de mai mulfi factori: –   ereditatea (exista unele familii în care femeile au menopauza precoce, iar altele în care, dimpotrivă, menopauza este tardivă); –   fumatul (accelerează procesul); –   modul de viata (se pare că femeile care nu muncesc şi care au un nivel de viată ridicat au menopauza mai târziu); –   maternitatea (vârsta menopauzei creşte cu numărul de copii născuţi, dar, la peste patru copii, menopauza va fi mai precoce). Vârsta pubertăţii se pare că nu influenţează vârsta menopauzei.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); TULBURĂRILE HORMONALE

In perioada de activitate geni­tală, ovarele produc hormonii sexuali, care sunt de…