Tratament sinuzita0 Comments

Publicat in:
Etichete: miere, plante, simptome, sinuzita, tratament sinuzita, tratare naturala

Cauti un tratament sinuzita? Ai ajuns exact unde trebuia. Sfaturile si trucurile pe care ti le vom dezvalui in continuare iti vor face viata mai usoara. Te doare capul (mai ales fruntea), iti curge in continuu nasul care se incapataneaza sa nu se desfunde cu nici un chip. Ba mai rau, nu mai ai nici pofta de mancare, nu poti sa te concentrezi, ai febra, ametesti?

S-ar putea sa nu fie vorba despre o banala raceala, tratata mai mult cu indiferenta decat cu pastile, ci de o sinuzita in toata regula. Din fericire, ai posibilitatea de a lua cateva masuri de prim ajutor, insa trebuie sa mergi la medic. Caci boala nu dispare usor si se cronicizeaza in cele mai multe cazuri. Iar, daca stii ca te numeri printre fumatori, daca obisnuesti sa mergi des la piscine, ai toate sansele sa-ti faci si mai mult rau, in special in sezonul rece.

Inainte de a afla remediile impotriva sinuzitei trebuie sa stii ca tratarea acestei boli nu e deloc floare la ureche. Dureaza destul de mult tratamentul, iar recidivele pot aparea cand te astepti mai putin.

Tratament sinuzita

Tratament sinuzita

Sinuzita – Cateva sfaturi pentru a nu ajunge la tratament

Ca sa eviti inflamarea cronica a sinuzitelor este absolut necesar sa tratezi ca la carte orice raceala sau alergie. Pentru ameliorarea durerilor, un prosop caldut tinut pe frunte poate face minuni.

Aerul uscat din casa pe timpul iernii este iritant. Asa ca investeste in sanatatea ta si cumpara un umidificator de camera.

Bea multa apa si consuma fructe si legume proaspete.

Si mai e ceva. Te-ai intrebat vreodata de ce chinezii nu sufera de asa ceva? Iti spunem noi: pentru ca masajul fetei si presopunctura nu-i lasa sa se imbolnaveasca. E important, insa, ca acestea sa fie facute zilnic, la ore fixe.

Tratament sinuzita

De unde or fi stiut strabunii nostri sa aleaga dintre toate ierburile de pe pamant tocmai pe cele de leac si sa le combine cu mestesug spre a tamadui? De exemplu, musetelul sau romanita sunt unele dintre cele mai populare plante. Pana si sinuzita poate fi tratata daca se fac inhalatii cu infuzie de musetel.

Tratament sinuzita: De doua ori pe zi (dimineata si seara), ia cate o lingurita de hrean ras,  fin zdrobit cu putina zeama de lamie. Nu manca dupa aceea o jumatate de ora!

Chiar daca esti innebunit dupa ele, renunta la lactate in aceasta perioada. Nu fac decat sa agreaveze starea de sanatate.

Tratament sinuzita: Pune seara, inainte de culcare, in fiecare nara, cate 5-6 picaturi de suc de varza alba proaspat stoarsa.

Tratament sinuzita: Pune sare grunjoasa, amestecata cu un cartof crud ras si un pic de tuica naturala, intr-un tifon si apoi aplica pe frunte.

Tratament sinuzita: Mierea are si ea puteri vindecatoare. In tratamentul sinuzitei nu trebuie ignorat unul dintre cele mai eficiente si mai polivalente produse din sanul naturii, mierea.

Din lumea spectaculoasa a albinelor, sanatatea vine de la sine. Cataplasmele cu miere sunt de neinlocuit. Pune, de 2 ori pe zi, cate 30 de picaturi de tinctura de propolis cu miere propolizata in fiecare nara.

Tratament sinuzita: Foarte eficient este hreanul ras si amestecat cu miere, din care iei de trei ori pe zi, la doua ore dupa masa, cate o lingura.

Fa un amestec in parti egale de ienupar, muguri de pin, musetel si salvie. Prepara infuzia dintr-o lingura de amestec la o cana cu apa clocotita si bea cate trei cani pe zi, indulcind cu miere naturala. Insa, cel mai bun este fagurul de miere. Se mesteca bucati de fagure zilnic cate 15 min. Rezultatele sunt spectaculoase.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Tratament sinuzita

Lasă un răspuns