Efectul benefic al semintelor de in0 Comments

Publicat in:
Etichete: dieta, in, remedii naturiste, sanatate, seminte, seminte de in, semintele de in

In zilele noastre, tot mai multe persoane adopta un stil de viata sanatos si echilibrat. Zi de zi incercam sa alegem alimente care sa nu ne puna in pericol sanatatea dar si silueta.

Medicii nutritionisti ne recomanda sa introducem in alimentatia noastra semintele si nucile pentru ca reprezinta cea mai buna sursa de calciu si proteine.

Semintele de in – Unde le gasim?

Inca din cele mai vechi timpuri, semintele de in erau considerate adevarate remedii naturiste. Astazi, semintele de in se gasesc in diverse produse de patiserie si pot fi consumate in combinatie cu cereale, iaurt sau diverse salate.

Semintele de in sunt bogate in acizi grasi Omega 3 care ajuta la scaderea colesterolului si mentin inima sanatoasa.

Semintele de in

Semintele de in

Tot aceste mici seminte sunt benefice pentru digestie datorita continutului mare de fibre, pot preveni osteoporoza si pot diminua simptomele neplacute ale menopauzei. Semintele de in pot fi si un ajutor in lupta cu kilogramele in plus sau pentru a ne mentine in forma.

Este bine de stiut ca semnintele de in trebuie pastrate in frigider, consumate cu moderatie, nu mai mult de cinci lingurite pe zi. Semintele de in nu sunt recomandate persoanelor bolnave de cancer de prostata, cancer de col uterin, de san sau ovarian.

Semintele de in completeaza cu succes fiecare masa oferindu-va dumneavoastra si familiei un adevarat rasfat sanatos.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Efectul benefic al semintelor de in

Lasă un răspuns