Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

decembrie 26, 2012

Goji – cel mai eficient antioxidant

Publicat pe 26 dec. 2012 at 12:10pm

Fructul Goji isi are originea in Tibet si Himalaya, unde se cultiva de peste 2500 de ani. Cu toate acestea, de  abia in anul 2007 a  fost introdus pe piata americana, iar apoi s-a raspandit peste tot in lume.

Este denumit si “fructul longevitatii” sau “superfructul” deoarece are foarte multe efecte benefice asupra organismului.

Fructul Goji, prin continutul bogat de vitamine si minerale,  este unul dintre cei mai puternici antioxidanti din natura si ajuta totodata sistemul nostru imunitar in lupta zilnica cu agresiunile din mediul inconjurator.

Efectele benefice ale fructelor  Goji Intaresc si mentin sistemul imunitar; Au efecte…

Sangele

Publicat pe 26 dec. 2012 at 7:20am

Sângele este cel mai important mijloc de transport al corpului. Pentru a ali­menta toate părţile sale şi celulele soma­tice, organismul are nevoie de o cale de transport proprie şi eficientă: sistemul circulator, cu vasele sale lungi de mii de kilometri.

Transportul este realizat cu ajutorul inimii, care pompează sângele în marile artere ale circuitului sanguin şi îl aspiră în atrii pe cel din marile vene, ca un fel de pompă de presiune şi sucţiune.

Arterele sunt vasele sanguine care transportă sângele de la inimă. Pentru a asigura alimentarea organelor, acestea se ramifică pe parcurs. Arterele deţin pereţi groşi formaţi din ţesuturi…