Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

decembrie 4, 2012

Tratament Candidoza

Publicat pe 04 dec. 2012 at 7:30pm
Candidoza – Ce este si Cum se manifesta?

Candidoza este o infectie a care poate fi contactata din diferite locuri (toalete, cabinete ginecologice, etc.) sau pur si simplu poate aparea la o persoana care a urmat un tratament cu antibiotice.

De asemenea, poate aparea din cauza stresului si se manifesta prin usturimi in zona genitala, mancarimi (prurit) si dureri in timpul contactului sexual.

Personal, am avut probleme cu aceasta bacterie, am incercat diferite medicamente, am mers la medicul ginecolog. Acum pot sa va spun ce a dat rezultate si ce nu, pentru…

Coenzima Q10 – elixirul tineretii fara batranete

Publicat pe 04 dec. 2012 at 7:29pm
Coenzima Q10 – elixirul tineretii fara batranete

Coenzima Q10, o substanta miraculoasa cu nume de avion, este combustibilul de care avem nevoie pentru a intretine focul vietii. Se gaseste in toate celulele organismului, mai ales in cele cu activitate intensa. Rolul coenzimei Q10 este asemanator cu cel al vitaminelor. Este, de fapt, un supliment nutritiv cu o multime de efecte benefice. Scaderea acestora cu 25% duce la declansarea bolilor. In primul rand, duce la boli de inima si ale sistemului imunitar, existand riscul aparitiei cancerului.

Ce este…

Efectele obezitatii

Publicat pe 04 dec. 2012 at 5:52pm
OBEZITATEA, un stil de viata mortal

Din ce in ce mai multi medici din toata lumea anunta ingrijorati declansarea celei mai periculoase pandemii: .

In ultimii ani, obezitatea a cunoscut un ritm atat de rapid de extindere la nivel global, incat mai toate organismele specializate in politici de sanatate publica au declansat programe de… slabit in masa.

Obezitatea – O problema mondiala

Obezitatea – excesul ponderal este boala progresului.

Confortul din ce in ce mai mare – aparatele electrocasnice, deplasarea cu automobilul, posibilitatea de a avea mai toate tipurile de divertisment acasa – face ca din…

ABC-ul igienei orale

Publicat pe 04 dec. 2012 at 5:52pm

Atata timp cat putem zambi, cauza nu-i  inca pierduta (William Shakespeare). Deseori  ne indragostim de zambetul celui de langa noi, suntem incurajati de un zambet, incurajam cu un zambet. Dar cum ne mentinem zambetul sanatos si seducator? Cheia este grija pentru igiena orala.

ABC-ul unui zambet sanatos, ABC-ul pentru igiena orala

Zambetul sanatos este rezultatul grijii pentru igiena orala sanatoasa. Cei mai importanti pasi in ingrijirea dintilor sunt

– spalarea lor dupa fiecare masa, – alimentatia sanatoasa si – consultatiile stomatologice.

Sa nu uitam ca o igiena orala corespunzatoare transforma vizita la medicul stomatolog intr-un control…

Cum sa scapi de respiratia urat mirositoare

Publicat pe 04 dec. 2012 at 5:50pm
Halitoza (sau Halena) sau respiratia urat mirositoare

Respiratia urat mirositoare sau halitoza (halena) este o problema care ii ingrizoreaza pe multi oameni. Cuvantul “halitoza” vine din latinescul halitus (respiratie) si sufixul grecesc osis (conditie sau proces patologic).

 

Tratament halena (halitoza) Deshidratarea este cauza principala a respiratiei urat mirositoare. Beti suficienta apa ca sa mentineti urina deschisa la culoare tot timpul. Respiratia urat mirositoare, dimineata, este cauzata de deshidratare. In timpul somnului, nefiind o salivatie…