Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

august 22, 2012

Amigdalita – Tratament naturist

Publicat pe 22 aug. 2012 at 3:21pm
Amigdalita

Amigdalita este o infectie/inflamatie a amigdalelor palatine. Amigdalele sunt mase de tesut limfatic situate de o parte si de alta a gatului, deasupra si in spatele limbii si fac parte din sistemul imun al organismului.

Amigdalitele, avand cel mai frecvent o etiologie virala, trec de la sine sau cu ajutorul unor tratamente naturiste, ca cele de mai jos.

CEAIURI

– Ceai de soc, menta si coada soricelului: infuzie din 3 lingurite de plante la 1 l apa fierbinte. Se tine infuzia 10 minute, apoi se bea caldut, indulcit cu…

Diagnostic Ecografie

Publicat pe 22 aug. 2012 at 10:07am

O ecografie a zonei superioare a corpului este una din primele investigaţii ce se fac în caz de durere abdominală. Problemele diagnosticate prin ecografie sunt:

■    Pietrele vezicii biliare (care pot provoca blocaje ale secreţiei bilei în intestin). ■    Anomalii ale rinichilor ■    Afecţiuni ale pancreasului, cum ar fi tumorile şi bolile inflamatorii ■    Zone de sângerare, în urma accidentelor rutiere sau a altor, traumatisme ale zonei ■    Dilatarea principalei artere ce transportă sângele de la inimă către corp: aorta.

Fluxul arterial

Pentru imaginea de din stanga s-a făcut o ecografie Doppler. Sonda analizează ecoul sunetului ce se întoarce după ce…