Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

iunie 22, 2012

Cum sa pregatesti mancare pentru bebelusul tau

Publicat pe 22 iun. 2012 at 6:06pm
Mancare pentru bebelusi preparata acasa

Sunt necesare putine instrumente pentru a face mancare in casa pentru bebelusi: o oala in care sa fierbi mancarea, un steamer si o furculita pentru strivire sunt instrumentele de baza.

3 pasi pentru a pregati mancarea pentru bebelusi Pasul unu: Alege ingredientele. Incepe cu mancaruri compuse dintr-un singur ingredient de baza. Indeparteaza orice coaja tare, coada sau seminte care ar putea sa duca la inecare. Pasul doi: Gateste si striveste. Plaseaza produsul intr-un vas ce fierbe prin abur si fierbe pana se ajunge la o…

Raspandirea infectiilor

Publicat pe 22 iun. 2012 at 4:45am

Majoritatea infecţiilor se transmit, direct sau indirect, de la alte persoane, pe diferite căi: ■ Contact la nivelul pielii – dacă microorganismele sunt mari sau suficient de virulente, infecţiile pielii se pot răspândi prin contact direct. 0 parte dintre organisme, cum ar fi streptococii, penetrează pielea la nivelul glandelor sudoripare şi foliculilor piloşi producând pustule şi abcese. De exemplul, impedigo este o infecţie bacteriană care se poate transmite foarte uşor, prin contact cu pielea infectată.

Contact la nivelul ochiului -agenţii patogeni se pot răspândi de la nivelul degetelor, la nivelul ochiului, provocând infecţii precum conjunctivita. Aceasta se poate răspândi de la un ochi la altul şi se poate transmite chiar şi prin…