Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

iunie 14, 2012

Acneea – tratamente specifice

Publicat pe 14 iun. 2012 at 4:01pm
Acneea

Tratament. Prezentare generala.

Tratamentul depinde de forma de acnee pe care o aveti: – usoara – moderata – severa

Uneori, medicul dumneavoastra va combina tratamente pentru a obtine cele mai bune rezultate si pentru a evita dezvoltarea bacteriilor rezistente la medicamente.

Tratamentul ar putea include lotiuni sau geluri aplicate pe acnee sau pe zone întregi ale pielii, cum ar fi pe piept sau pe spate (medicamente locale). S-ar putea administra, de asemenea si medicamente pe cale orala (medicamente orale). Acneea usoara. -Curatarea blanda cu apa calda si un sapun delicat, -Aplicarea de peroxid de benzoil, -Aplicarea de acid…

Kinetoterapia si Hidroterapia

Publicat pe 14 iun. 2012 at 7:40am

Kinetoterapia

Programele individuale de kinetoterapie sunt destinate satisfacerii necesităţilor fiecărui pacient. Reînvăţarea menţinerii echilibrului este deosebit de importantă. Kinetoterapeutul se preocupă de mai multe elemente:

■ Menţinerea amplitudinii mişcărilor;

■ Creşterea forţei şi a rezistenţei fizice;

■ Deplasarea în scaun cu rotile sau cu mijloace de sprijin, acolo unde este posibil.

■ Plan de exerciţii specifice

Pacienţii participă la programe zilnice de gimnastică care implică o gamă variată de exerciţii, atât în grup, cât şi individual.

Hidroterapia

Beneficiile hidroterapiei au fost stabilite de mulţi ani şi s-au dovedit extrem de benefice în recuperare. Apa asigură atât susţinere, cât şi rezistenţă şi permite kinetoterapeutului să se axeze…