Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

iunie 13, 2012

Atentie la capuse!

Publicat pe 13 iun. 2012 at 8:27pm
Atentie la capuse

Cum se manifesta muscatura de capuse si care sunt pericolele care va pandesc in urma unui astfel de incident. Aflati ce trebuie sa faceti, cum o depistati, care este tratamentul care este recomandat si chiar un leac din batrani…

Protectie solara – ce FPS ti se potriveste?

Publicat pe 13 iun. 2012 at 5:54pm
Factorul de Protectie Solara

FPS-ul (Factorul de Protectie Solara) al unui produs indica cat de mult poti sta la soare fara riscul de a-ti arde pielea, folosind respectivul produs. FPS este o unitate de masura referitoare la protectia fata de radiatiile UVB. Radiatiile UVA nu au fost inca cuantificate, insa marea majoritate a produselor de protectie solara afirma ca protejeaza si impotriva acestora (insa acest lucru nu este dovedit).

Daca in mod normal poti sa stai 25 de minute in soare fara sa te arzi, si aplici crema de protectie solara cu…

Bulimia

Publicat pe 13 iun. 2012 at 12:30pm
Bulimia – Ce este?

Bulimia este o tulburare de alimentaţie, ca­re implică consumul continuu de cantităţi mari de mâncare într-o perioadă scurtă. Astfel de „îndopări” sunt adesea urmate de cure drastice de slăbire. Cei care suferă de bulimie pot exe­cuta exerciţii fizice dificile, sau sâ-şi provoace vărsături sau să înghită cantităţi mari de laxative (pentru a stimula defecarea) sau diuretice (pen­tru eliminarea fastă a apei din organism), în încercarea de a remedia consumul excesiv de hrană şi de a-şi ţine greutatea sub regulate.

Bulimia, care înseamnă foame continuă, are multe în comun cu anorexia. Atat bulimia cat si anorexia implică o obsesie faţă de mâncare şi greutate, însă, deşi multe persoane…