Metode de inlaturare a capuselorUn comentariu

Publicat in:
Etichete: capusa, capuse, capusele, cum se scoate capusa, cum se scoate o capusa, cum se scot capusele, eliminarea capuselor, indepartarea capuselor

Aflati cum scapati de capuse in siguranta

Capuse

Capusa

Indepartarea capuselor trebuie facuta cu atentie datorita infectiilor ce ar putea apare in cazul in care capusa nu este eliminata in totalitate. Va prezentam, in continuare, cateva metode de eliminare a capuselor, culese din popor.

Eliminarea capuselor – 1. Puneti untura direct pe capusa. Acoperiti-o complet complet cu untura solida si dupa doua-trei minute se desprinde (ea se sufoca, untura nu permite nici un strop de aer si capusa scoate capul din piele); daca nu s-a desprins inca, mai incercati o data.

Eliminarea capuselor – 2. Daca aveti tinctura de iod, imbibati foarte bine un tampon de vata in tinctura si tineti pe capusa cateva minute (3-4) si ea se va desprinde. Eventual mai picurati cativa stropi de tinctura pe tampon in timp ce il tineti pe capusa. Atentie, nu iod simplu, ci numai tinctura are efect! Daca este adanc prinsa in piele, repetati operatiunea. Atunci cand se rupe fortat si ramane capul in piele, se poate infecta.

Eliminarea capuselor – 3. Cu un tampon de tifon bine inmuiat in acetona se tamponeaza insecta si in citeva minute cade singura. Se desinfecteaza bine cu iod si se spala bine mainile cu apa si sapun. Se unge locul cu alifie de galbenele cu propolis.Se institue regim cu fructe si legume, iar medicul de specialitate face tratamen cu antibiotice.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Metode de inlaturare a capuselor

Un comentariu

Lasă un răspuns