Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

martie 20, 2012

Dieta Hollywood

Publicat pe 20 mart. 2012 at 4:22pm

Pe cat de celebra, pe atat de controversata este aceasta dieta hollywood-iana. Cu toii privim cu invidie la trupurile fara cusur ale vedetelor de la Hollywood, insa trebuie sa stim ca cele care folosesc aceasta dieta nu sunt tocmai de invidiat. Mai multe dintre ele au lesinat pe platourile de filmare dupa ce au tinut aceasta cura de slabire foarte drastica.

In ce consta dieta Hollywood

Un post de 48 de ore, in care nu puteti consuma decat lichide (mai multe combinatii de sucuri naturale cu ceaiuri).

Cu ajutorul dietei Hollywood slabiti foarte mult, intre 2-3…

Calmarea durerii

Publicat pe 20 mart. 2012 at 9:07am

Calmarea durerii – Principala metodă de calmare a durerilor în medicina occidentală e reprezentată de medicaţie. Aceasta se găseşte sub formă de tablete, soluţii, injecţii, creme şi plasturi. Tratamentele alternative, cum ar fi acupunctura, hipnoza şi medicina complementară, pot fi folosite şi ele în combaterea durerii. TIPURI DE MEDICAMENTE Principalele tipuri de medicamente ce combat durerea includ: ■ Analgezicele – aceste medicamente acţionează asupra creierului, blocând substanţele chimice şi semnalele nervoase ce produc senzaţia de durere. Analgezicele mai uşoare se pot obţine şi fără reţetă, de la farmacie, în timp ce cele mai puternice au nevoie de reţetă din partea medicului.

Un analgezic…