ADDITIVA CALCIUM + VITAMINA D30 Comments

Publicat in:
Etichete: additiva, additiva calcium, D3, vitamina D3

Additiva

Additiva

ADDITIVA – Forma de prezentare:

20/40 pliculete a cate 6,2 g.

ADDITIVA – Compozitie:

Un pliculet contine 1000 mg calciu (echivalent a 50,0 mval) si 5 microg Vitamina D3 (corespunzator a 200 UI). De asemenea, acid citric, carbonat de calciu, oligofructoza, citrat trisodic, aroma, amidon, aspartam, acesulfam-K, riboflavina, vitamina D3. Contine o sursa de fenilalanina.

ADDITIVA – Indicatii:

Calciul este o substanta minerala de importanta vitala. El este necesar in special pentru structura oaselor si dintilor. Vitamina D3 este esentiala pentru absorbtia calciului. Calciul reprezinta totodata o parte componenta indispensabila pentru toate tesuturile si organele corpului. Astfel, de exemplu, procesul complex al coagularii sangelui nu poate avea loc in lipsa calciului. In cazul unui aport insuficient de calciu, corpul recurge la rezervele din oase. Mai ales la adulti acest proces poate incepe devreme si de multe ori poate sa treaca neobservat. Urmarea este o scadere a cantitatii de calciu din schelet. Deficitul de calciu se poate datora alimentatiei. Conform Societatii Germane pentru Alimentatie, necesarul de calciu al adultilor este de 800-1000 mg pe zi. Adolescentii si gravidele necesita pana la 1200 mg zilnic. Necesarul de vitamina D3 este de 5 microg, corespunzator 200 Ul. Pentru a dispune de suficient calciu si vitamina D3, se recomanda administrarea zilnica a cantitatilor necesare.

ADDITIVA -Mod de administrare:

1 pliculet pe zi. Se pune continutul pliculetului intr-un pahar, se adauga 200 ml de apa, se amesteca bine si se bea imediat.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

ADDITIVA CALCIUM + VITAMINA D3

Lasă un răspuns