Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

mai 17, 2011

Chirurgie plastică si reparatorie

Publicat pe 17 mai 2011 at 2:08pm

Opţiuni terapeutice Alegerea unei anumite variante chirurgicale va ţine cont în primul rând de constituţia şi compoziţia corporală a fiecărui pacient. în cazurile în care există un exces de grăsime şi piele, cea mai eficientă metodă este abdominoplastia completă sau totală.

In cursul consultaţiei, chirurgul va efectua un examen fizic prin care să evalueze atât gradul de extindere a depoziteloradipoase la nivelulabdo-menului, cât şi tonusul cutanat.

ABDOMINOPLASTIA PARŢIALĂ

Modul exact de efectuare a procedurii depinde în mare măsură de constituţia şi compoziţia corporală a fiecărui pacient. Dacă, de exemplu, depozitele adipoase sunt limitate la zona subombilicală (sub buric), se recurge la o procedură…

Abdominoplastia

Publicat pe 17 mai 2011 at 1:59pm

Abdominoplastia este o procedură chirurgicală prin care se îndepărtează excesul de grăsime şi piele de pe abdomen. Unele femei recurg la această operaţie după naştere, pentru a dobândi un aspect mai suplu al abdomenului.

MOTIVE DE SOLICITARE A INTERVENŢIEI

Această procedură chirurgicală se efectuează de regulă la femeile care nu sunt mulţumite de forma abdomenului lor – adeseori cele care nu reuşesc să îşi tonifice musculatura abdominală şi să scadă în greutate prin regim alimentar şi exerciţii fizice.

Multe femei constată că, mai ales după ce au născut, muşchii abdominali îşi pierd tonusul, iar pielea devine laxă. Totodată, unele femei constată şi…