Uleiurile vegetale – Tratamente Naturiste0 Comments

Publicat in:


Regăsiti-vă sănătatea cu ULEIURI DIN PLANTE

Uleiurile vegetale obţinute din plante oleaginoase se pot dovedi adevărate medicamente naturale, cu condiţia să fie obţinute prin presare la rece, nu pe cale industrială, căci numai astfel îşi păstrează nealterat conţinutul de principii active.

Litiaza biliară – rezolvată cu ulei de măsline

Uleiul de măsline consumat crud ajută la diminuarea colesterolului rău din sange.

Următorul tratament cu ajutorul căruia am scăpat de pietre la fiere durează trei zile şi necesită multă vointa pentru a fi dus la bun sfarsit.

In primul rand, 48 de ore nu se consumă nici un aliment solid, doar suc natural de mere. In a treia zi dimineaţa, se pune în zona ficatului şi colecistului o sticlă cu apă cat mai caldă, pentru un sfert de oră.

După aceea, se bea 100ml ulei de măsline obţinut prin presare la rece urmat de puţină zeamă de lămaie. Se mai beau, pe urmă, alte două doze de ulei de măsline, la intervale de 10-15 minute, tot cu suc de lămaie care are un excelent efect antivomitiv.

Se stă pe partea dreaptă, cu sticla de apă foarte caldă pe abdomen pentru a facilita dilatarea canalelor biliare şi eliminarea pietrelor şi a malului.

La 1-2 ore de la încheierea tratamentului, încep să se vadă efectele: scaune din ce în ce mai moi, în care se văd calculii, de culoare verzuie. Dacă diareea persistă mai mult de 12 ore, luaţi pulbere de scoarţă de stejar, pană la trei linguriţe, pe stomacul gol, cu puţină apă.

Prostatita răspunde la tratamentul cu dovleac

De la varsta de 65 de ani am început să am probleme cu prostata: urinam des noaptea, aveam dureri de burtă… Am ştiut imediat că e vorba de o prostatita, căci şi tatăl meu suferise de aceeaşi boală şi la fel se manifesta. Nu m-am dus imediat la medic, am zis să încerc mai înainte să mă tratez cu un remediu din bătrani: uleiul de dovleac.

Obişnuiesc să-l prepar în casă, am o presă specială moştenită din moşi-strămoşi cu ajutorul căreia obţin ulei proaspăt oricand vreau. Vreme de o jumătate de an am luat de trei ori pe zi cate o linguriţă de astfel de ulei între mese şi am scăpat pentru totdeauna de neplăcerile pe care mi le făcea prostata.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Uleiurile vegetale – Tratamente Naturiste

Lasă un răspuns