Tratament pentru parul deteriorat0 Comments

Publicat in:


Masca cu usturoi pentru parul deteriorat

Deseori, caderea parului este legata de circulatia sangvina deficitara la nivelul scalpului. Ca urmare, radacina parului nu primeste ingredientele de care are nevoie, in timp se slabeste si cade.

Asemenea unei plante pe care uiti sa o uzi si bineinteles ca, nu dupa mult timp, se usuca. Asa mi-a explicat mie o doamna doctor dermatolog careia m-am adresat in urma cu cativa ani disperata ca sunt pe cale sa raman fara par, asa de multe fireplace pierdeam in fiecare zi.

S-a uitat cu atentie la scalpul meu si mi-a spus ca excesul de produse de ingrijire a dus la degradarea pielii si, de aici, urmarea. Mi-a spus sa o las mai moale cu spuma-fixativ si toate vopselurile pe care le foloseam si sa incerc, pentru o perioada, sa imi spal parul mai rar si, o data pe saptamana, sa folosesc o masca obtinuta dintr-un amestec de usturoi si ulei de ricin. I-am urmat sfaturile si, in mai putin de doua luni, problema era rezolvata.

Daca si dvs. vreti sa-mi urmati exemplul, iata cum trebuie sa procedati:

Tratament par deteriorat

Tratament par deteriorat

– Zdrobiţi o căpăţînă de usturoi ca pentru mujdei şi amestecaţi-l cu un %de ulei de ricin, ca la maioneză.

– Fricţionaţi bine pielea capului cu acest amestec după care acoperiţi-vă capul cu o folie de plastic sau un prosop. Puteţi folosi, de asemenea, o cască de duş pentru o jumătate de oră.

– După aceea, spălaţi-vă cu apă călduţă din abundenţă, frecand cat mai energic, să iasă mirosul de usturoi.

Repetaţi tratamentul o dată la două zile, iar rezultatele nu vor întîrzia să apară.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Tratament pentru parul deteriorat

Lasă un răspuns