Remediul perfect contra colopatiilorUn comentariu

Publicat in:


Reţete de uleiuri terapeutice

Am primit diagnosticul de colon iritabil în urmă cu aproape doi ani de zile, cand m-am prezentat la medic pe motiv că nu mai suportam durerile de burtă, senzaţia de balonare şi constipaţia, simptome cu care mă confruntam de cateva luni bune.

Doctorul mi-a spus că boala aceasta nu prea are leac, că nu există o pastilă sau mai multe pe care să le iei şi să te faci bine, şi mi-a dat ca singur sfat să am grijă ce mănanc şi să încerc să identific care sunt preparatele care îmi fac rău şi să le elimin din dietă.

Am plecat foarte dezamăgit din cabinetul medicului, convins că aşa aveam să mă chinui şi de-acum înainte, căci mi s-a părut imposibil să verific ce anume aliment îmi face rău, din moment ce eu mă confruntam cu simptomele amintite mai sus după fiecare masă, indiferent ce aş fi mancat.

Un prieten de familie căruia i-am povestit care e problema mea de sănătate m-a sfătuit să încerc să ţin o cură cu ulei de măsline, despre care citise că ajută în astfel de situaţii.

I-am urmat recomandarea, mi-am cumpărat de la un plafar o sticlă de ulei obţinut prin presare la rece şi am început imediat tratamentul. După o lună, simptomele pur şi simplu s-au evaporat, iar colonul nu mi-a mai făcut niciodată probleme pană în ziua de azi.

Ca să mă vindec nu am făcut altceva decat să iau în fiecare seară, înainte de culcare, două linguri de ulei de măsline, după care beam repede puţină zeamă de lămaie, ca să nu-mi vină să vomit. Uleiul trebuie să fie extravirgin, obţinut prin presare la rece.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Remediul perfect contra colopatiilor

Un comentariu

Lasă un răspuns