Leac pentru tuse – Tratament Naturist0 Comments

Publicat in:


Tinctură de tătăneasă – leacul perfect al tusei

Studii de ultima ora certifica efectul cicatrizant gastric si chiar anticancerigen al tatanesei.

Cu ani in urma, dupa ce am zacut de bronsita, am rămas cu o tuse foarte urata, care ma chinuia zi si noapte. De la efortul urias pe care-l faceam cand tuseam, adesea mi se spargeau vase de sange.

Am luat medicamente, siropuri, dar tot nu m-a lasat. Atunci am urmat sfatul unei prietene si am preparat o tinctura de radacini de tataneasa. Am cumparat de la un vanzator ambulant de plante medicinale, care mai vine la noi, in piata, un extract alcoolic din radacina de tataneasa si am dat-o pe razatoare.

Am pus 10 g razatura intr-un borcan, iar deasupra am turnat 100ml alcool de 70 de grade. Am lasat amestecul la macerat doua saptamani, avand grija sa amestec bine in fiecare seara, si am strecurat-o pe urma prin tifon.

Din această tinctură am luat cate 15 picături, de trei ori pe zi, pe stomacul gol. Trebuie însă să vă atenţionez să măsuraţi corect cantitatea de plantă, deoarece tătăneasă, în cantităţi mari, poate deveni din prieten duşman al organismului, fiind otrăvitoare. Eu am urmat acest tratament opt zile şi tusea s-a diminuat treptat, pană la dispariţie.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Leac pentru tuse – Tratament Naturist

Lasă un răspuns