Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

decembrie 4, 2010

Antidiareic natural fără efecte secundare

Publicat pe 04 dec. 2010 at 11:59pm

Pe fondul unei colite de fermentaţie de care sufăr de mai mulţi ani de zile, mă confrunt adesea cu scaune diareice care alternează cu constipaţia.

Boala aceasta cronică mi-a provocat mari neplăceri şi m-a determinat să apelez la fel şi fel de leacuri la care nu m-aş fi gîndit vreodată. Am urmat nenumărate tratamente medicamentoase sau nu, dar, din păcate, toate au avut un efect limitat. Am făcut chiar şi cateva şedinţe de bioenergie la o doamnă despre care citisem într-un ziar că ar rezolva orice problemă de sănătate cauzată de dezechilibre energetice în organism, dar s-a dovedit că am dat banii de pomană, căci de simptomele colitei, în principal…

Leacuri Babesti – Remedii Naturiste

Publicat pe 04 dec. 2010 at 11:55pm

CE ŞTIAU BUNICILE si noi am uitat Din păcate, de prea puţine ori aşternute pe hartie, leacurile populare pot constitui un izvor de inspiraţie pentru medicina modernă. Nu-i de mirare că o mulţime de produse farmaceutice existente la ora actuală îşi bazează efectul terapeutic pe puterea ierburilor. A desconsidera, aşadar, aceste remedii ar fi o greşeală capitală, ele avand o eficienţă garantată de sutele de ani în care predecesorii noştri le-au folosit cu succes în lupta împotriva bolilor de tot felul. In randurile care urmează vă vom prezenta cateva dintre aceste soluţii naturale, total nedăunătoare,…

Scapa de negi rapid

Publicat pe 04 dec. 2010 at 11:49pm

Am scăpat de negi rapid

Pentru a scăpa de aceste excrescenţe total inestetice, dacă nu vreţi să apelaţi la chirurgie, folosiţi un leac din bătrani. Remediul l-am aflat de la o mătuşă de-a mea, soră a mamei, la care am mers în vacanţă în urmă cu trei ani.

Tamponaţi negii, dimineaţa şi seara, cu oţet de mere pană se usucă, apoi frecaţi-i cu ulei de ricin cald.

După cateva săptămani de tratament, negii încep să se cojească, devin tot mai mici şi în cele din urmă cad.

Inainte de a aplica acest tratament, cereţi avizul medicului, într-ucat unele dintre excrescenţele pe care le-aţi putea considera negi pot avea potenţial de malignizare. Mioara RADULIAN, Bucureşti

Leacurile băbeşti – soluţia bronşitelor

Publicat pe 04 dec. 2010 at 11:45pm

Decoctul de orz este de asemenea util în tratarea afecţiunilor intestinale.

Sunt o adeptă convinsă a medicinei bazate pe plante şi am mare încredere în leacurile băbeşti. Cele mai spectaculoase rezultate le-am obţinut cu un remediu cu ajutorul căruia am reuşit să vin de hac unei bronşite chinuitoare.

– Se iau 40 de căpăţani de arpagic, se curăţă, apoi se opăresc cu apă clocotită cat să le acopere.

– Cand s-a înmuiat arpagicul bine, se scurge apa şi se zdrobeşte pană ce devine o pastă.

– Se toarnă apoi 500 ml ulei de măsline,…

Creşterea imunităţii cu ajutorul plantelor

Publicat pe 04 dec. 2010 at 11:43pm

Capsule IMUNITATE (echinacea, usturoi, extract de rădăcină de unghia-găinii, extract de gheara-maţei, extract de Andrographis paniculata) cresc rezistenţa organismului în faţa diferitelor boli prin acţiunea directă asupra bacteriilor şi virusurilor.

Studiile clinice efectuate cu plantele din compoziţia acestor capsule au demonstrat o reducere a simptomatologiei şi a duratei perioadei acute a infecţiilor respiratorii, o scădere a incidenţei reinfectărilor şi a timpului de recuperare după îmbolnăvire, stimularea producţiei naturale de interferon în organism şi creşterea numărului de leucocite.

Sunt recomandate în caz de imunitate scăzută, răceală, viroză, bronşită, afecţiuni pulmonare, alergii, infecţii urinare, oboseală cronică, prevenirea infecţiilor, în doză de una-două capsule pe zi pentru copii şi o capsulă de trei ori…


Advertisement

Mai multe...

Arhiva

decembrie, 2010
lun mar mie joi vin sâm Dum
« nov.   ian. »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031