Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

noiembrie 19, 2010

Orgasmul la Femei

Publicat pe 19 nov. 2010 at 8:35pm

Răspunsul sexual la femeie Se consideră că orgasmul feminin ajută pătrunderea spermatozoizilor în uter, în timpul actului sexual, maximizând astfel şansele de fecundare. Totuşi, există femei care nu au niciodată orgasm şi cu toate acestea pot concepe copii.

FAZA DE EXCITAŢIE In timpul fazei de excitaţie la femeie,  vaginul se umflă ca rezultat al creşterii aportului de sânge din zonă. Labiile mari devin de culoare mai închisă, iar labiile mici se aplatizează şi se despart.

Unul din primele semne ale excitaţiei sexuale la femeie este umezirea orificiului de deschi­dere a vaginului. Fluidul umezeşte vaginul, pregătindu-l pentru pene­trare, care poate să aibă loc sau nu într-o etapă ulterioară.

Sânii devin ceva mai voluminoşi, iar…

Cum se produce orgasmul

Publicat pe 19 nov. 2010 at 8:25pm

>Bărbaţii şi femeile trec prin multe modificări fiziologice în timpul orgasmului – momentul de climax al actului sexual. Orgasmul la bărbaţi presupune ejacularea, iar la femei creşte probabilitatea ca fertilizarea să reuşească.

Actul sexual este modalitatea prin care celulele sexuale masculine (spermatozoizii) sunt transferate în aparatul de reproducere al femeii.In timpul actului sexual, bărba­tul îşi introduce penisul în erecţie în vaginul femeii. Stimularea sexu­ală face ca sperma să fie pompată din testicule în exterior, prin penis, ducând la ejaculare.STADIILE EXCITAŢIEI SEXUALEExcitaţia sexuală are locîntr-o serie de faze bine definite. In timpul fie­cărei faze corpul trece prin dife­rite modificări fizice pe măsură ce atinge diferite…

Viitorul Alimentatiei – Film Documentar Corpul Uman

Publicat pe 19 nov. 2010 at 5:56pm

Filmul Documentar Viitorul Alimentatiei investigheaza alimentele modificate genetic care au declansat o revolutie in magazine in ultimii ani. Acest film incurajeaza fermierii care sunt afectati de aceasta industrie. Globalizarea , guvernele si implicatia sanatatii oamenilor  fac parte din opinia publica care protesteaza impotriva modificarii genetice a alimentelor pe care le cumparam. Vizionare Placuta de filme deocumentare online despre sanatatea umana si corpul uman!

http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=-5655623976453909570&hl=en&fs=true

Adevarul despre Cancer si Tratamente Naturiste – Film Documentar Online

Publicat pe 19 nov. 2010 at 5:42pm

>

Acest documentar online dezvaluie intr-un stil cutremurator cum se risipesc miliarde de dolari pentru tratamentul cancerului prin diete naturiste sau tratamente nejustificate. Zeci de ani nu s-a realizat practic nici un progres adevarat in tratamentul cancerului , cine sunt cei interesati, cine sunt cei care acopera acest adevar crunt vom afla in documentarul ce urmeaza.Vizionare Placuta de filme documentare online despre corpul uman!

Miracolul celulei – Film Documentar Corpul Uman

Publicat pe 19 nov. 2010 at 5:29pm

>

Miracolul Celulei umante – Argumente din biochimie pentru creatie.

Teoria evolutiei a fost enuntata de Charles Darwin  catre mijlocul secolului XIX. Acea perioada a fost foarte diferita de cea actuala, stiinta si tehnologia fiind foarte primitive. Acest documentar online demonstreaza in laboratoare de ultima generatie  cum s-a format creatia implicit celula umana , cu alte cuvinte, Creatia. Vizionare placuta de documentare online gratis cu corpul omenesc! miracolul corpului umanhttp://embed.trilulilu.ro/video/lucih62/7c2226efe58874.swf